Kėdės / gultai

Platus pasirinkimas kėdžiųgultų bei staliukų kėdėms. Populiariausių modelių kėdžių bei gultų karpinei žvejybai. Kėdžių kojos bei atlošai reguliuojasi, prisitaiko prie kranto nelygumų. Taip pat naudingas įrankis būnant gamtoje.

Aktyvūs filtrai

  • -15% Kėdė Elektrostatyk Carp FK6
    • Sumažinta kaina

    Kėdė Elektrostatyk Carp FK6

    108,60 EUR -15% 127,76 EUR

    Elektrostatyk Carp FK6 – patogi, plati ir tvirta kėdė, skirta naudoti žvejyboje arba buvimui gamtoje. Reguliuojasi kėdės atlošo pasvyrimo kampas bei kojų ilgiai. Pagaminta iš plieno konstrukcijos, medžiaga - neperšlampamas, poliesterio, putplasčiu užpildytas čiužinys.

    Matmetys:
    Ilgis - 50cm
    Plotis - 50cm
    Aukštis - nuo 40cm iki 55cm
    Atlošo aukštis - 70cm
    Svoris - 8,8kg
    Išlaikomas svoris - iki 150kg

    Peržiūrėti
  • Kėdė Atora Feeder Chair

    189,00 EUR

    Atora Feeder Chair - Lietuvos žvėjų pamėgta kėdė skirta Feeder žūklei. Kėdės stabilumą užtikrina 36mm koja, prie kurios galite pritvirtinti įvairius feeder priedus. Kojos teleskopinės, jų ilgiai reguliuojasi. Kojų padai taip pat reguliuojasi ir labai palengvina kėdės pastatymą ant nelygaus paviršiaus. Priekinių kojų viršūnėlese atsisuka dangtelis, po kuriuo yra sriegiai, į kuriuos galima įsukti norimą priedą. Taip pat galima reguliuoti atlošo pasvyrimo kampą. Kėdė patogiai susideda ir transportuojasi. Gale kėdės yra rankena, kuri labai palengvina jos transportavimą. Gale, prie rankenos, į kėdės korpusą yra įmontuotas gulščiukas, kuris pravers, kai kėdę reikės statyti ant nelygaus paviršiaus. Patogiam kėdės transportavimui, po apačia yra specialūs laikikliai, į kuriuos įsistato kėdės kojos bei yra diržas petį. 

    Kojos diamentras – 36mm
    Sėdimosios dalies plotis - 60cm
    Sėdimosios dalies gylis - 51 cm
    Atlošo aukštis - 59 cm
    Kėdės korpuso matmenys - 66x57cm
    Galinių kojų aukštis - nuo 65 iki 90cm
    Priekinių kojų aukštis - nuo 70 iki 107cm

    Svoris - 7kg

    Peržiūrėti
  • Kėdė/Gultas žvejybai ir turizmui

    48,00 EUR

    Patogi, lengvai sulankstoma kėdė ir gultas viename. Lengva tranportuoti ir patogu sedėti bei gulėti. Puikiai tiks naudoti žvejyboje ar poilsiaujant gamtoje.

    Matmenys: 
    Sėdimos dalies plotis - 47cm
    Atlošo aukštis - 66cm
    Ilgis (pilnai išskleistos) - 153cm
    Aukštis (gulto) - 27cm
    Aukštis (kėdės) - 35cm
                                             
    Transportavimo matmenys - 88x58cm
    Atlaikymas - iki 120kg

    Peržiūrėti
  • Kėdė Flagman Armadale Feeder Chair

    270,00 EUR

    Flagman Armadale Feeder Chair - labai patikimos ir tvirtos konstrukcijos sulankstomas krėslas, kuris gali būti naudojamas tiek kaip kėdė, tiek kaip platforma. Rėmas pagamintas iš lengvo lydinio, sėdimoji dalis pagaminta iš ilgaamžės medžiagos. Kėdės nugarėlę galima laisvai atlošti. Galima statyti ant bet kokio nelygaus paviršiaus, nes kojos yra teleskopinės, o padai turi reguliuojamas plokšteles. Platūs padai neleidžia smigti į minkštą gruntą. Kojos aliumininės. Galima naudoti bet kokius 36mm skersmens kojas turinčioms platformoms tinkančius priedus. 

    Nugarėlės aukštis - 65cm
    Nugarėlės plotis - 60cm
    Kojos skersmuo - 36mm
    Kojos aukštis - reguliuojasi nuo 50 iki 85cm
    Transportavimo matmenys - 72x68x25cm
    Svoris - 7,8kg

    Peržiūrėti
  • Koja platformai Atora 36mm

    22,40 EUR

    Teleskopinė koja kėdei arba platformai. 36mm skersmens kojos ilgis prasiilgina nuo 75 iki 100cm. Turi tvirtą, plastmasinį, reguliuojamą padą bei kokybiškus ir patikimus užveržimus.

    Parduodama po 1 vnt.

    Peržiūrėti
  • Kėdė žvejybai ir turizmui su krepšiu

    13,80 EUR

    Patogi, lengvai sulankstoma kėdė su vieta įsidėti gėrimui. Lengva tranportuoti ir patogu sedėti. Puikiai tiks naudoti žvejyboje ar poilsiaujant gamtoje.

    Matmenys:
    Sėdimos dalies matmenys - 26x27cm
    Svoris - 1kg                                                
    Transportavimo ilgis - 44cm

    Peržiūrėti
  • Kėdė žvejybai ir turizmui

    12,90 EUR

    Patogi, lengvai sulankstoma kėdė su vieta įsidėti gėrimui. Lengva tranportuoti ir patogu sedėti. Puikiai tiks naudoti žvejyboje ar poilsiaujant gamtoje.

    Matmenys:
    Sėdimos dalies matmenys - 26x27cm
    Svoris - 950g                                                
    Transportavimo ilgis - 44cm

    Peržiūrėti
  • Kėdė žvejybai ir turizmui

    17,40 EUR

    Patogi, lengvai sulankstoma kėdė su vieta įsidėti gėrimui. Lengva tranportuoti ir patogu sedėti. Porankyje yra vieta skirta pasidėti gėrimui. Puikiai tiks naudoti žvejyboje ar poilsiaujant gamtoje.

    Matmenys:
    Sėdimos dalies matmenys - 43cm
    Svoris - 2kg
    Transportavimo ilgis - 80cm

    Peržiūrėti
  • Kėdė Filex Superior Feeder Chair 36

    224,00 EUR

    Filex Superior Feeder Chair 36 - itin stabili ir tvirta kėdė, kuri užtikrins didelį patogumą visos žvejybos metu. Kėdė turi keturias 36mm diametro kojas, kurios garantuoja papildomą stabilumą ant bet kokio paviršiaus. Visos kėdės kojos turi universalų sriegį viršuje. Priekinės kojos yra teleskopinės, o galinės fiksuotos. Sėdynė ir atlošas pagaminti iš patogaus porolono. Be to, ši kėdė turi dvi 36mm diametro kojeles šonuose, kad būtų galima lengvai pritvirtinti norimus priedus. Nugaros atlošas reguliuojamas keliomis padėtimis. Tvirti ir lengvai užsukami/atsukami laikikliai leidžia greitai ir lengvai pasireguliuoti kėdės aukštį. Lengvai sulankstoma ir turi peties diržą patogiam transportavimui.

    Atlošo matmenys - 62x50cm
    Sėdimos dalies matmenys - 53x50cm
    Galinių kojų ilgis - 55cm
    Priekinių, teleskopinių ilgis - reguliuojasi nuo 55 iki 85cm

    Peržiūrėti
  • -10% Kėdė DAM Iconic Foldable Chair
    • Išpardavimas!

    Kėdė DAM Iconic Foldable Chair

    63,90 EUR -10% 71,00 EUR

    Patogi, lengvai sulankstoma kėdė su dvejomis vietomis įsidėti gėrimui. Pagaminta iš itin tvirto apvalaus plieno rėmo, aukštos kokybės 600D poliesterio pamušalo, nuimamo ir storo paminkštinto galvos srityje. Lengva transportuoti ir patogu sėdėti. Puikiai tiks naudoti žvejyboje ar poilsiaujant gamtoje. Turi transportavimo krepšį.

    Matmenys:
    Matmenys - 98x85x70cmcm
    Svoris - 4kg
    Transportavimo matmenys - 98x20x20cmcm
    Atlaiko svorį iki - 130kg

    Peržiūrėti
  • Platforma Preston Absolute Station Graphite

    999,99 EUR

    Preston Absolute Station Graphite - patogi, iš itin aukštos kokybės medžiagų pagaminta, reguliuojamo aukščio platforma. Daugelį metų „Absolute" yra aukščiausios klasės platformos, dizaino ir inžinerijos šedevras, apimantis pažangiausias funkcijas ir visiškai naują elegantišką dizainą. Pagrindinis sėdynės dėžės rėmas pagamintas iš lengvo aliuminio, naudojant hidroformavimo technologiją, dėl kurios jis yra lengvas ir itin tvirtas. Turi 6 teleskopines kojas, kurių diametras yra 30mm. Platformoje, po sėdyne, yra stalčiukai įvairiems žvejybos įrankiams susidėti. Platforma turi „Mag-Lok“ spaustukus, kurie užtikrina, kad dėtuvės būtų saugiai užfiksuotos transportavimo metu. Nuimamas arba sutraukiamas, reguliuojamas pakojis, neslystantis pakojo paviršius. Įmontuoti gulsčiukai lygiam platformos pastatymui. Lanksčios kojų atramos puikiai prisitaikys prie bet kokio paviršiaus. Platūs platformos kojų padai neleidžia smigti į gruntą. Platforma turi nešimui ant peties skirtą paminkštintą diržą, kurį galima lengvai nuimti. Turi paminkštintą peties diržą patogiam transportavimui.

    Svoris - 17kg

    Video apžvalga ...

    Peržiūrėti
  • Kėdė su krepšiu žvejybai ir turizmui

    12,50 EUR

    Patogi, lengvai sulankstoma kėdė su krepšiu. Krepšyje yra atsegamas skyrius ir rankenos, kurios pagelbės transportuojant  Puikiai tiks naudoti žvejyboje ar poilsiaujant gamtoje.

    Matmenys:
    Sėdimos dalies matmenys - 25x26cm
    Svoris - 260g
    Transportavimo ilgis - 45x35cm

    Peržiūrėti
  • Maža kėdutė žvejybai ir turizmui

    5,60 EUR

    Patogi, maža, lengvai sulankstoma kėdutė vaikams. Dėl savo mažo dydžio labai patogi transportuoti. Puikiai tiks naudoti žvejyboje ar poilsiaujant gamtoje.

    Matmenys:
    Sėdimos dalies matmenys - 20cm
    Svoris - 260g
    Transportavimo ilgis - 37cm

    Spalva gali skirtis.

    Peržiūrėti
  • Platforma Haldorado Rotary Box

    450,00 EUR

    Haldorado Rotary Box - kompaktiško dizaino, patogi platforma su pakoju ir šoniniu staliuku. Platforma turi 1 erdvų, greitai atidaromą smulkių įrankių skyrių. Sėdynė ir atlošas padengti specialia medžiaga, kuri labai atspari kaitriai vasaros saulei ir 100 % atspari vandeniui. Visos 4 žvejybinę platfromą laikančios kojos yra 36mm skersmens, apvalios, suderinamos su priedais. Kojelių apačios, tiek platformos, tiek pakojo, yra plokščios ir reguliuojamos, todėl puikiai prisitaiko bet kokio nelygaus paviršiaus. Platūs platformos kojų padai neleidžia smigti į gruntą. Pakojo kojelės yra teleskopinės. Pakojis pagamintas iš nerūdijančio plieno, todėl nebijo vandens. Staliukas pagamintas iš perforuoto metalo, dėl to jis yra labai lengvas, bet tvirtas. Turi storą, paminkštintą diržą, kuris padeda lengvai transportuoti platformą.

    Matmenys - 72x44x65cm
    Pakojo plotis - 61cm
    Pokojo matmenys - 48x42cm
    Stalo matmenys - 88x51cm
    Svoris - 10kg

    Peržiūrėti
  • Pedanas kėdei Preston Absolute 36

    142,99 EUR

    Preston Absolute 36 Feeder Chair Foot Platform - pedanas tvirtinasi prie kėdės arba platformos. Pedano komplekte yra 2 36mm teleskopinės kojos, kurių galai reguliuojasi, tad pedanas išliks stabilus ant bet kokios nelygaus paviršiaus. Dėl itin stabilios konstrukcijos, prie jo puikiai tinka tvirtinti papildomus „Offbox" priedus. Pedanas greitai ir lengvai susirenka.

    Matmenys - 55x11,5x77cm
    Kojų ilgis - 50cm
    Kojų skersmuo - 36mm
    Svoris - 10kg

    Peržiūrėti
  • Kėdė Preston Absolute 36 Feeder Chair

    279,90 EUR

    Preston Absolute 36 Feeder Chair - labai stabili, patogi, aukštos kokybės kėdė su atlošo reguliavimo sistema. Turi keturias tvirtas, reguliuojamas 36mm diametro kojas ir du papildomus 36mm laikiklius, kurie ypač pravers norintiems kėdę komplektuotis su didesniais priedais. Kojų apačios reguliuojasi, todėl kėdę labai lengva pastatyti ant bet kokio nelygaus paviršiaus. Ši Preston kėdė pakankami stabili, kad galėtų būti komplektuojama su ilgais feeder arm'ais. Turi dirželį patogiam transportavimui. 

    Matmenys - 76,5x25x77cm
    Svoris - 8,5kg

    Video apžvalga ...

    Peržiūrėti
  • -15% Gultas Elektrostatyk WP5-2
    • Išpardavimas!

    Gultas Elektrostatyk WP5-2

    138,00 EUR -15% 162,35 EUR

    Elektrostatyk WP5-2 - stovyklavietėje arba žvejyboje naudojamas sulankstomas gultas/lova. Lovos konstrukcija pagaminta iš plieninių vamzdelių. Atlošas reguliuojasi pagal poreikius. Čiužinys yra nepralaidus vandeniui ir nedegus. Pagaminta iš 600D chaki spalvos poliesterio audinio. Užpildas yra poliuretano putplastis, kurio storis yra 20mm, o tankis – T25. Gultui nereikia naudoti papildomo čiužinio.

    Ilgis - 2,1m
    Plotis - 70cm
    Aukštis - 35cm
    Svoris  - 12,5kg
    Sulankstyto matmenys - 85x75x16cm

    Peržiūrėti
  • Pedanas kėdei Matrix Duralite Platform MKII

    274,99 EUR

    Matrix Duralite Platform MKII - pedanas tvirtinasi prie kėdės arba platformos. Pedano komplekte yra 4 prasiilginančios kojos, kurių galai reguliuojasi, tad pedanas išliks stabilus ant bet kokios nelygaus paviršiaus.  Pedano konstrukcija leidžia jį greitai ir lengvai surinkti. Turi krepšį, kuris labai pagelbės transportavimo metu.

    Ilgis - 105cm
    Plotis - nuo 62 iki 78cm
    Kojų ilgis - 70-105cm
    Kojų skersmuo - 36mm
    Svoris - 7,9kg
    Apkrovos išlaikymas - iki 250kg

    Video apžvalga ...

    Peržiūrėti
  • -20% Kėdė DAM Camovision Easy Fold Chair ALU
    • Išpardavimas!

    Kėdė DAM Camovision Easy Fold Chair ALU

    134,99 EUR -20% 168,74 EUR

    DAM Camovision Easy Fold Chair ALU - kėdė yra labai patogi, lengva ir aukštos kokybės, su 7 pakopų atlošo reguliavimo sistema, kuri fiksuojasi porankių pagalba. Pasižymi patogumu ir ilgaamžiškumu, turi ypač stabilų ir lengvą aliuminio rėmą.  

    Matmenys - 94x68x64cm
    Transportavimo matmenys - 81x65x16cm
    Svoris - 4.9kg

    Peržiūrėti
  • -20% Kėdė MAD Siesta Relax Chair Alloy
    • Išpardavimas!

    Kėdė MAD Siesta Relax Chair Alloy

    124,80 EUR -20% 156,00 EUR

    MAD Siesta Relax Chair Alloy - patogi kėdė, kurios atlošas gali būti fiksuojamas 8 padėtyse. Reguliuojamo ilgio priekinės kojos turi plačias dideliais atramines plokštes, kurios su bekoje galine atrama užtikrina kėdės stabilumą ant įvairių paviršių. Lengvai transportuojama dėl savo mažo svorio. 

    Matmenys - 56x45x105cm
    Matmenys sulanksčius - 56x45x15cm
    Svoris - 5kg
    Tvirtas metalinis karkasas
    Reguliuojamas atlošas

    Peržiūrėti