Spiningų komplektai

Aktyvūs filtrai

  • Spiningo komplektas Kamasaki Thunder Spin 240

    62,20 EUR

    Kamasaki Thunder Spin 240 - spiningo komplektas, kuris puikiai tiks lydekų, ešerių ar kitų plėšrūnų žūklei. Spiningas pagamintas iš IM6 anglies pluošto, dėl to, ji pasižymi tvirtumu ir nebijo šiek tiek didesnių apkrovų. Komplekte yra Thunder Spin 4000 dydžio ritė, kuri puikiai dera prie spiningo, taip pat yra 100m Kamasaki Super Braid 0,18mm storio monofilamentinis valas. Kartu taip pat yra ir įrankis žuviai ištraukti, bei patogi ir tvirta Kamasaki dėžutė, kurioje yra Kamasaki Super Lure įvairūs masalai. Komplektas puikiai tiks tiek pradedančiąjam, tiek pažengusiam.

    Daugiau savybių ...

    Peržiūrėti
  • Spiningo komplektas Okuma Alaris Combo 6'1

    67,90 EUR

    Okuma Alaris Combo - Okuma spiningo ir ritės komplektas, kuris yra puikus pasirinkimas ešerių žūklei. Meškerės ilgis yra 185cm, o užmetimo svoris - 5-15g. Blankas pagamintas iš grafito kompozito, tuščiaviduris, jautrus, todėl žuvies kibimas bus puikiai jaučiamas. Turi dalinę kamštinę rankeną ir itin patavrius „Dura-flow" nerūdijančio plieno žiedelius. Ritė pagaminta iš korozijai atsparios medžiagos, turi 3+1 rutulinius guolius, perdavimas - 4.8:1, o valo talpa - 0.15mm/250m. Subalansuotas rotorius, tvirta metalinė konstrukcija, užtikrina itin didelį ritės patvarumą. 

    Peržiūrėti
  • Spiningo komplektas 13Fishing Code Neon ML

    63,80 EUR

    13Fishing Code Neon Medium Light - 13Fishing spiningo ir ritės komplektas, su kuriuo galima gaudyti bet kokią plėšrią žuvį - nuo lydekų iki stambių ešerių. Meškerės ilgis yra 204cm, o užmetimo svoris - 3,5-10g. Japoniška 24 tonų HTC2 tuščiavidurė konstrukcija ir EVA padalinta rankena užtikrina puikų pojūtį ir kontrolę. Meškerės žiedeliai pagaminti iš nerūdijančio plieno. Ritė turi 4+1 nerūdijančio plieno rutulinius guolius, aliuminę rankenėlę, subalansuotą rotorių. Ritės dydis yra 2000. Tai puikus pasirinkimas, atitinkantis kokybės ir kainos santykį, tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems.

    Peržiūrėti
  • Spiningo komplektas Okuma Steeler XP Spinning Combo

    29,98 EUR

    Okuma Steeler XP Spinning Combo - Okuma spiningo ir ritės komplektas. Dviejų dalių, 1.95m ilgio meškerės užmetimo svoris yra 4-15g. Blankas tuščiavidurės konstrukcijos, lengvas, patvarus. Turi dalinę EVA rankeną ir atnaujintą „Quick Fire II" sistemą, kuri užtikrina tolimesnio užmetimo galimybes. Ritė turi 1 rutulinį guolį. Jos valo perdavimas yra 5.2:1, o valo talpa - 0.18mm/245m. Ant ritės iškart užvyniotas monofilamentinis valas. Tai puikus pasirinkimas pradedantiesiems.

    Peržiūrėti