Termosai

Įvairūs, įvairios talpos termosai, skirti tiek gėrimams, tiek maistui. Termosai puikiai tinka stovyklavimui, žvejybai ar net žygiams ir sportui. Termosai puikiai išlaiko tiek karštį, tiek šaltį, tad visada mėgaukitės karštu maistu ar šaltu gėrimu!

Filtruoti pagal

Prekės ženklas

Prekės ženklas

Aktyvūs filtrai

  • Termosas Nisus Classic 1L

    29,90 EUR

    Nisus Classic - puikus termosas žvejybai, kelionėms ir ne tik. Termose yra dvigubos sienos su vakumine izoliacija, kuri ilgą laiką leidžia išlaikyti karštų ir šaltų gėrimų temperatūrą. Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno su apsaugine danga. Komplektuojamas su plastikiniu puodeliu. Dėl siauros, pailgos formos termosas lengvai tilps žvejybinėje dėžėje arba kuprinėje. Termosas išlaiko karštį iki 12 valandų, o šaltį iki 24 valandų. Tvirta nerūdijančio plieno konstrukcija užtikrina ilgaamžiškumą ir kokybę. Dangtelius galima panaudoti kaip puodelius.

    Peržiūrėti
  • Termosas Nisus Black 1/1,2L

    35,90 EUR

    Nisus Black - puikus termosas žvejybai, kelionėms ir ne tik. Termose yra dvigubos sienos su vakumine izoliacija, kuri ilgą laiką leidžia išlaikyti karštų ir šaltų gėrimų temperatūrą. Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno su apsaugine danga. Komplektuojamas su plastikiniu puodeliu. Dėl siauros, pailgos formos termosas lengvai tilps žvejybinėje dėžėje arba kuprinėje. Termosas išlaiko karštį iki 12 valandų, o šaltį iki 24 valandų. Tvirta nerūdijančio plieno konstrukcija užtikrina ilgaamžiškumą ir kokybę. Dangtelius galima panaudoti kaip puodelius.

    Galima pasirinkti iš skirtingų tūrių.

    Peržiūrėti
  • Termosas Nisus TM-44 1L

    29,90 EUR

    Nisus TM-44 - puikus termosas žvejybai, kelionėms ir ne tik. Turi dvigubas sieneles su vakuumine izoliacija, todėl gėrimai ilgai išlieka karšti arba šalti. Puikiai išlaiko temperatūrą ir gėrimo šviežumą. Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, korpusas padengtas apsauginiu skaidriu laku. Papildoma šilumos izoliacija kamštelio viduje. Dangtelį galima naudoti kaip puodelį. Termosas išlaiko 78°C temperatūrą iki 6 valandų, o 55°C iki 24 valandų.

    Peržiūrėti
  • Termosas Arctix Sport Thermos 500-800ml

    18,20 EUR

    Arctix Sport Thermos - puikus termosas žvejybai, kelionėms ir ne tik. Pagamintas iš nerūdijančio plieno, yra dvigubos sienos su vakumine izoliacija, kuri ilgą laiką leidžia išlaikyti tiek karštų, tiek šaltų gėrimų temperatūrą. Dėl siauros, pailgos formos termosas lengvai tilps žvejybinėje dėžėje arba kuprinėje. Termosas išlaiko 70°C temperatūrą iki 12 valandų, o 55°C iki 24 valandų. Tvirta, nerūdijančio plieno konstrukcija užtikrina ilgaamžiškumą ir kokybę. Dangtelį galima panaudoti ir kaip antrą puodelį, tad visada bus kuo pasidalinti. Atsparus smūgiams.

    Peržiūrėti
  • Firminis termo puodelis

    19,00 EUR

    Aukštos kokybės, mūsų firminis, termo puodelis su užrakinamu dangteliu. Puikus daiktas arba dovana, kuri patiks kiekvienam žvejui ar medžiotojui!

    Talpa: 420 ml.
    Aukštis: 22.5 cm.
    Šilumos palaikymas: 13 val.

    Peržiūrėti
  • Termosas maistui Tonar 500ml

    24,50 EUR

    Termosas Tonar 500ml - termosas su šaukštu yra puikus pasirinkimas kelionėms automobiliu, iškyloms, žvejybai ar medžioklei. Plati forma, erdvus puodelio dangtis ir metalinis sulankstomas šaukštas leis jums naudoti termosą pirmiems ir antriems patiekalams. Termoso korpusas pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno su apsaugine danga. Kamščio  viršuje dedamas sulankstomas šaukštas. Kamštis saugiai uždaro termosą ir yra paprasta naudoti. Termosas išlaiko karštį iki 12 valandų, o šaltį iki 24 valandų.

    Šilumos matavimai: Termoso turinio temperatūra buvo matuojama nuo 78°C iki 50°C kaip karščio išlaikymas. Kaip šalčio išlaikymas buvo matuojama nuo 1,67°C iki 10°C, aplinkos temperatūrai esant apie 23°C.

    Peržiūrėti