Valtys ir priedai

Valtys bei įvairūs priedai. Echolotai, varikliai, akumuliatoriai ir kiti priedai, tokių gamintojų kaip: Humminbird, Minn Kota, Savage Gear.

Filtruoti pagal

Prekės ženklas

Prekės ženklas

Aktyvūs filtrai

  • Elektrinis variklis Minn Kota POWERDRIVE 70/MR

    2 150,00 EUR

    Minn Kota POWERDRIVE 70/MR - atnaujintas 2024 m. modelis dar patikimesnis ir pajėgesnis Ir gali susidoroti su viskuo, ko galima tikėtis žvejyboje iš elektrinio GPS inkaro bei puikiai išlaikys valtį viename taške visą dieną. .„PowerDrive™“ naudoja šiuolaikiškas technologijas, kurios užtikrina patikimą galią ir paprastą valdymą. Valdymas Minn Kota mikro nuotolinio valdymo pulteliu.


    Peržiūrėti
  • Elektrinis variklis Minn Kota POWERDRIVE 55/MR

    1 790,00 EUR

    Minn Kota POWERDRIVE 55/MR - atnaujintas 2024 m. modelis dar patikimesnis ir pajėgesnis Ir gali susidoroti su viskuo, ko galima tikėtis žvejyboje iš elektrinio GPS inkaro bei puikiai išlaikys valtį viename taške visą dieną. .„PowerDrive™“ naudoja šiuolaikiškas technologijas, kurios užtikrina patikimą galią ir paprastą valdymą. Valdymas Minn Kota mikro nuotolinio valdymo pulteliu.

    Peržiūrėti
  • Elektrinis variklis Minn Kota TERROVA 80/WR

    2 590,00 EUR

    Minn Kota TERROVA 80/WR  - pradėkite nuo pažangiausios Minn Kota GPS sistemos, įskaitant Spot-Lock. Visa tai papildyta reikiamu stumimo jegų kiekiu, kad galėtumėte susidoroti su, bet kokiu vandeniu ir lengva nuleidimo bei pakėlimo sistema. Dėl to šis darbinis arkliukas yra vinas patikimiausių, pajėgiausių ir labiausiai patikrintų variklių vandenyje.


    Peržiūrėti
  • Elektrinis variklis Minn Kota TERROVA 55/WR

    2 150,00 EUR

    Minn Kota TERROVA 55/WR  - pradėkite nuo pažangiausios Minn Kota GPS sistemos, įskaitant Spot-Lock. Visa tai papildyta reikiamu stumimo jegų kiekiu, kad galėtumėte susidoroti su, bet kokiu vandeniu ir lengva nuleidimo bei pakėlimo sistema. Dėl to šis darbinis arkliukas yra vinas patikimiausių, pajėgiausių ir labiausiai patikrintų variklių vandenyje.


    Peržiūrėti
  • Elektrinis variklis Minn Kota POWERDRIVE 45/MR

    1 250,00 EUR

    Minn Kota POWERDRIVE 45/MR  - atnaujintas 2024 m. modelis dar patikimesnis ir pajėgesnis Ir gali susidoroti su viskuo, ko galima tikėtis žvejyboje iš elektrinio GPS inkaro bei puikiai išlaikys valtį viename taške visą dieną. .„PowerDrive™“ naudoja šiuolaikiškas technologijas, kurios užtikrina patikimą galią ir paprastą valdymą. Pasirinkite valdymą kojiniu pedalu arba Minn Kota mikro nuotolinio valdymo pulteliu.


    Peržiūrėti
  • Echolotas Helix 9 CHIRP MEGA SI+ GPS G4N
    • Išpardavimas!

    Echolotas Helix 9 CHIRP MEGA SI+ GPS G4N

    1 355,00 EUR

    Helix 9 CHIRP MEGA SI+ GPS G4N  yra 9 colių ekranas, „MEGA Side Imaging +“, „MEGA Down Imaging +“, „Dual Spectrum CHIRP“ sonaras ir vidinis GPS su „Humminbird“ žemėlapiu. Kaip ir visuose HELIX G4N modeliuose, šiame „HELIX 9“ yra tokios standartinės funkcijos kaip „AutoChart Live“, „Wi-Fi“ ir „NMEA 2000®“, be „Bluetooth®“ ir „Ethernet“ tinklų, suderinamumas su „Humminbird“, „Minn Kota“ ir „Cannon“ produktų „One-Boat Network ™“ šeima.

    Daugiau savybių...

    Peržiūrėti
    • Išpardavimas!

    Echolotas Helix 7 CHIRP MSI GPS G4N

    995,00 EUR

    Helix 7 CHIRP MSI GPS G4N   - žuvų ieškiklyje yra MEGA šoninio vaizdavimo, MEGA žemyninio vaizdavimo, dviejų spektrų CHIRP sonaras, "AutoChart Live", integruota vidinė GPS ir "Humminbird Basemap". Atnaujintame didelės raiškos 7" ekrane galėsite geriausiai matyti daugybę iš anksto įkeltų padalytų ekrano rodinių parinkčių, todėl niekada nepraleisite žuvies. Visi HELIX 7 G4N modeliai palaiko "Ethernet", "Bluetooth"(R), NMEA 2000(R), "Wi-Fi" ir yra suderinami su "One-Boat Network"(TM) tinklu, o tai reiškia, kad visą žvejybos aparato valdymą galėsite valdyti ranka.

    Daugiau savybių...

    Peržiūrėti
    • Išpardavimas!

    Echolotas Helix 7 Chirp Si Gps G4

    595,00 EUR

    Helix 7 Chirp Si Gps G4 - žuvų ieškiklyje įdiegtos CHIRP šoninio vaizdavimo, CHIRP žemyninio vaizdavimo, dvigubo spektro CHIRP sonaro, "AutoChart Live", vidinio GPS ir "Humminbird Basemap" funkcijos. Atnaujintame didelės raiškos 7 colių ekrane galėsite geriausiai matyti daugybę iš anksto įkeltų padalytų ekrano vaizdų parinkčių, todėl niekada nepraleisite žuvies.

    Gylis - 122m
    Daugiau savybių...

    Peržiūrėti
  • Deeper sonaro laikiklis Flexible Arm Mount 2.0

    69,99 EUR

    Deeper Sonaro Laikiklis, leis laisvai pritvirtinti išmanūjį Deeper echolotą, prie bet kokios valties/plausto/kanojos. Dėl savo konstrukcijos, šis laikiklis leis jums Deeper echolotą itin greit perdėti, nuimti, uždėti ant Jūsų valties. Dėl savo lankstumo, šį laikiklį galėsite palenkti Jums reikiamu kampu. Laikiklis pagamintas iš itin kokybiškų, vandeniui ir blogoms oro sąlygoms atsparių medžiagų, kas suteikia laikikliui itin ilgą ilgaamžiškumą. Bangavimui pritaikytas į judėjimą reaguojantis dizainas. Naujas lankstusis laikiklis 2.0 pritvirtintas reguliuojasi iki 20 cm. Tai reiškia, kad sonaras išliks paviršiuje, užtikrindamas nuolatinį ryšį su išmaniuoju telefonu. Ypač tvirtas prispaudimas. Naujas G spaustuvas yra ypač stiprus. Jį galima patikimai pritvirtinti prie bet kokio valtyje esančio siauresnio nei 70 mm objekto. Ilgesnis. 79 cm ilgio naujasis lankstusis laikiklis gali būti tvirtinamas įvairiose padėtyse ir naudojamas su dar didesniu valčių asortimentu. Patvarus, lankstus tvirtinimo pasirinkimas: Sumontuojama per kelias sekundes, nereikia gręžti. Išlaiko iki 20 kg apkrovą. 


    Peržiūrėti
  • Povandeninė kamera Westin Escape Cam

    179,00 EUR

    Westin Escape Cam - povandeninė kamera, su kuria filmuokite nuostabius povandeninių nuotykių vaizdo įrašus ir akimirksniu dalinkitės jais! Kamera sveria tik 40 gramų, dėl to ją lengva nešioti ir užmesti. Nepaisant mažo dydžio, ji užtikrina aukštos kokybės vaizdo įrašus iki 60 kadrų per sekundę sparta ir ryškias spalvas. Komplektacijoje esantys priedai pritaikomi įvairiems masalams ir žvejybos technikoms. Dėl „Dive Lip" briaunos, kamera išlieka panirusi ištraukimo metu. Y formos pelekas užtikrina stabilius vaizdo įrašus net ir naudojant agresyvaus veikimo masalus. Kamera atlaiko slėgį iki 200 m, atspari smūgiams. Įrašai pradedami ir stabdomi pasukant galinį dangtelį. Šis universalus įrankis sukurtas Danijoje. Visi priedai su kamera yra sudėti į patogų dėklą, kuris neužima daug vietos.

    Daugiau savybių ir naudojimo instrukcija video apžvalgoje ...

    Peržiūrėti
  • Echolotas Deeper Smart Sonar CHIRP+2 + DOVANA

    399,99 EUR

    Riboto kiekio Deeper Trophy rinkinys Gera Dovana Žvejui. Fish Spotter rinkinys . Pirmas unikalus bendras dviejų žvejybos ekspertų darbas. Riboto leidimo rinkinys, leidžiantis žvejams lengviau aptikti laimikį ir nepaleisti jo iš akių. Į rinkinį įeina Deeper išmanusis sonaras CHIRP+ 2, Westin W6 Sport 15 akiniai nuo saulės ir Deeper kaklaskarė.Galingas rinkinys žvejui, nekantraujančiam sugauti savo kitą įspūdingą laimikį. Deeper CHIRP+ 2 belaidis užmetamas sonaras su dovanomis: daugiafunkciniu Deeper žibintu ir patvariu Deeper išmaniojo telefono laikikliu. Lengvai rask idealias žvejybos vietas, apšviesk bet kokią vietovę ar palapinę ir įkrauk įrenginius bei saugiai laikyti telefoną ant bet kokios meškerės.

    Peržiūrėti
  • -30% Dėklas telefonui ir nešiojamam įkrovikliui Deeper
    • Išpardavimas!

    Dėklas telefonui ir nešiojamam įkrovikliui Deeper

    30,00 EUR -30% 42,85 EUR

    Deeper Winter Smartphone Case 2.0 – lengvas ir kompaktiškas išmaniojo telefono dėklas su papildoma izoliacija apsaugos telefoną esant minusinei temperatūrai. Izoliacijos elementai tvirtinami prie dėklo korpuso, kad nejudėtų. Dėklas tvirtinasi prie rankos specialiu dirželiu. Taupo telefono baterijos energiją. Suderinama su išorine baterija - jei telefonui prireiktų daugiau energijos, žieminiame dėkle yra skyrius išorinei baterijai laikyti. Speciali anga įkrovimo laidui prijungti leidžia taupyti laiką ir krauti telefoną juo naudojantis. Atsparumas purslams ir avarinis plūdrumas. Dėklas Deeper Winter Smartphone Case 2.0 apsaugo jūsų telefoną ne tik nuo šalčio, bet ir nuo bet kokio kontakto su vandeniu. Dėkle esančiam telefonui įkritus į vandenį, jis lieka plūduriuoti paviršiuje ir yra visiškai apsaugotas nuo drėgmės. Pastaba: gaminys neskirtas būti vandenyje ilgą laiką. Plūdrumas priklauso nuo dėkle laikomo telefono ir (arba) išorinės baterijos svorio.

    Peržiūrėti
  • Echolotas Deeper Sonar PRO+ 2

    299,99 EUR

    Deeper Pro+ 2 - patobulintas ir dar geresnis echolotas: trijų impulsų dažniai, aiškesni rodmenys, geresnis GPS veikimas, ilgiau veikianti baterija (iki 9 valandų, priklausomai nuo naudojimo) ir didesnis skenavimo gylis – iki 100 m. 3 impulsų dažniai greičiau aptinka žuvų susibūrimo vietas skenuodamas vandenis plačiu 47° (100 kHz) spinduliu, konkrečiai vietai skenuoti yra vidutinio pločio 20° spindulys (240 kHz), o ypač tikslią norimos žuvų rūšies informaciją gaunama skenuojant siauru 7° (675 kHz) spinduliu. Integruotas GPS gali kurti ežerų žemėlapius iš valties ar baidarės, nuo kranto, prieplaukos ar liepto. Šie žemėlapiai automatiškai išsaugomi Fish Deeper™ ir pasiekiami bet kuriame įrenginyje. Įspūdingas skenavimo gylis ir ...

    Peržiūrėti
  • Pakrovėjas Energy Research Lithium 36V 8AMP

    199,00 EUR

    Energy Research Lithium 36V 8AMP - pakrovėjas skirtas pakrauti akumuliatorius. Labai lengvai transportuojamas dėl savo mažo svorio, turi apsaugas, kad nesugadintu, neperkrautu jūsų akumuliatoriaus. 

    Svoris - 2,8kg

    Išmatavimai - 275x165x75
    Galia - 416W
    Amperai - 8AMP

    Nuolatine įkrovimo įtampa - 43.8V
    Įtampa - 36V
    Apsauga - IP65
    Efektyvumas - 90%

    Peržiūrėti
  • Pakrovėjas Energy Research Lithium 24V 12AMP

    180,00 EUR

    Energy Research Lithium 24V 12AMP - pakrovėjas skirtas pakrauti akumuliatorius. Labai lengvai transportuojamas dėl savo mažo svorio, turi apsaugas, kad nesugadintu, neperkrautu jūsų akumuliatoriaus. 

    Svoris - 2,5kg

    Išmatavimai - 275x165x75mm
    Galia - 409W
    Amperai - 12AMP

    Nuolatine įkrovimo įtampa - 29.2V
    Įtampa - 24V
    Apsauga - IP65
    Efektyvumas - 90%

    Peržiūrėti
  • Pakrovėjas Energy Research Lithium 24V 7AMP

    119,00 EUR

    Energy Research Lithium 24V 7AMP - pakrovėjas skirtas pakrauti akumuliatorius. Labai lengvai transportuojamas dėl savo mažo svorio, turi apsaugas, kad nesugadintu, neperkrautu jūsų akumuliatoriaus. 

    Svoris - 1,2kg

    Išmatavimai - 220x90x54mm
    Amperai - 7AMP

    Nuolatine įkrovimo įtampa - 29.2V
    Įtampa - 24V
    Apsauga - IP65
    Efektyvumas - 90%

    Peržiūrėti
  • Pakrovėjas Energy Research Lithium 12V 10AMP

    99,00 EUR

    Energy Research Lithium 12V 10AMP - pakrovėjas skirtas pakrauti akumuliatorius. Labai lengvai transportuojamas dėl savo mažo svorio, turi apsaugas, kad nesugadintu, neperkrautu jūsų akumuliatoriaus. 

    Svoris - 1,2kg

    Išmatavimai - 220x90x54mm
    Galia - 170W
    Amperai - 10AMP

    Nuolatine įkrovimo įtampa - 14,6V 
    Įtampa - 12V
    Apsauga - IP65
    Efektyvumas - 90%

    Peržiūrėti
  • Akumuliatorius Energy Research Lithium battery 36V 100AH

    2 290,00 EUR

    Energy Research Lithium battery 24V 100AH - atsparumo klasė IP-65, todėl akumuliatorius beveik visiškai atsparus vandeniui. Baterijos būseną galima stebėti išmaniuoju įrenginiu, programėle - Energy Research. Baterija turi apsaugos sistemą ir užtikrina tinkamą veikimą kai akumuliatorius įkraunamas arba iškraunamas. Taip pat stebi įtampą, bei akumuliatoriaus temperatūrą 

    Įtampa - 36V
    Maksimali įtampa - 43,8V
    Talpa - 100Ah
    Atsparumo klasė - IP65
    Ciklu skaičius - ~2000
    Svoris - 29kg
    Matmenys - 522x268x220mm
    App + Bluetooth - Taip
    Akumuliatoriaus tipas - LiFePO4

    Peržiūrėti
  • Akumuliatorius Energy Research Lithium battery 24V 100AH

    1 650,44 EUR

    Energy Research Lithium battery 24V 100AH - atsparumo klasė IP-65, todėl akumuliatorius beveik visiškai atsparus vandeniui. Baterijos būseną galima stebėti išmaniuoju įrenginiu, programėle - Energy Research. Baterija turi apsaugos sistemą ir užtikrina tinkamą veikimą kai akumuliatorius įkraunamas arba iškraunamas. Taip pat stebi įtampą, bei akumuliatoriaus temperatūrą 

    Įtampa - 24V
    Maksimali įtampa - 29,2V
    Talpa - 100Ah
    Atsparumo klasė - IP65
    Ciklu skaičius - ~2000
    Svoris - 22kg
    Matmenys - 305x170x252mm
    App + Bluetooth - Taip
    Akumuliatoriaus tipas - LiFePO4

    Peržiūrėti
  • Akumuliatorius Energy Research Lithium battery 12V 100AH

    850,00 EUR

    Energy Research Lithium battery 12V 100Ah - universali baterija lengva transportuoti, kadangi jos svoris tik 10,5kg. Atsparumo klasė IP-65, todėl akumuliatorius beveik visiškai atsparus vandeniui. Baterijos būseną galima stebėti išmaniuoju įrenginiu, programėle - Energy Research. Baterija turi apsaugos sistemą ir užtikrina tinkamą veikimą kai akumuliatorius įkraunamas arba iškraunamas. Taip pat stebi įtampą, bei akumuliatoriaus temperatūrą 

    Įtampa - 12V
    Maksimali įtampa - 14,6
    Talpa - 100Ah
    Atsparumo klasė - IP65
    Ciklu skaičius - ~2000
    Svoris - 10,5kg
    Matmenys - 330x173x230mm
    App + Bluetooth - Taip
    Akumuliatoriaus tipas - LiFePO4

    Peržiūrėti