Kėdė Pro FL Camo Chair Small

Kėdė Pro FL Camo Chair Small

85,60 EUR
1-3 D.D.

Pro FL Camo Chair Small – labai patogi ir tvirta kėdė, skirta naudoti žvejyboje arba iškylai gamtoje. Reguliuojasi kėdės atlošo pasvyrimo kampas bei kojų ilgiai. Sėdimoji dalis ir atlošas paminkštinti, dėl to bus patogu sėdint ir ilgą laiką. Labai greitai bei patogiai susilanksto.

Matmenys:
Sėdimosios dalies matmenys - 50x40
Atlošo matmenys - 50x55cm
Aukštis - reguliuojasi nuo 35-45cm

Skaityti daugiau
Kiekis
Yra parduotuvėje

  • Saugumo garantas Saugumo garantas
  • Pristatymas Pristatymas
  • Grąžinimo garantija Grąžinimo garantija

Tai lauko ir žvejybos kėdė, skirta reikliems naudotojams, vertinantiems komfortą ir patogumą. Kėdė turi tvirtą ir patvarų rėmą, patogią plačią sėdynę ir reguliuojamą atlošą, kurią galima nustatyti gulimoje padėtyje. Kiekvieną koją galima reguliuoti individualiai, todėl kėdė tinkama naudoti nelygioje ar nuožulnioje vietoje. Kojos turi plačias pėdas, kurios neleidžia kėdei nugrimzti į drėgną ar minkštą žemę.
Kėdė taip pat aprūpinta kojų atramų tvirtinimo sistema ir labai patogiais porankiais, padengtais patvariu putplasčiu. Panašiai kaip ir ankstesni modeliai, čiužinys pagamintas iš aukštos kokybės vandeniui atsparios medžiagos, bet papildomai turi patogią putplasčio galvos atramą, aptrauktą gražiu vilnos audiniu.
Dėl visų FK5 patobulinimų ir funkcijų jis yra idealus pasirinkimas šioms ilgoms žvejybos kelionėms.

FL-TFC055-2

Specifinė nuoroda

Jums taip pat gali patikti

16 Kitų prekių: