Įrankiai / aksesuarai

Įvairūs žvejybos įrankiai bei aksesuarai skirtingiems žūklės būdams. Nepriklausomai nuo metų laiko ar žvejybos būdo, kiekvienas žvejys turi savo mėgstamus pagrindinius žvejybos įrankius ir reikmenis. Tai gali būti įvairios žnyplės, kabliukų išėmėjai, žirklės, peiliai, žiodikliai, svarstyklės, laidynės, talpos masalams, pavadėlinės, baltyminių kukulių adatos ir dar daugelis kitų smulkmenų reikalingų žvejyboje. Taip pat, galite pasirinkti įvairių įrankių, kurie bus ne tik pagalbininkai žvejyboje, bet ir pravartūs įrankiai stovyklaujant gamtoje.

Aktyvūs filtrai

  • Boilių smulkintuvas Prologic Crush'n Fill Boilies and Pellet Crusher
    • Nauja

    Boilių smulkintuvas Prologic Crush'n Fill Boilies and Pellet Crusher

    38,10 EUR

    Prologic Crush'n Fill Boilies and Pellet Crusher - tai pirmasis smulkintuvas rinkoje,  turintis piltuvą kuris gali būti prijungtas prie pagrindinio korpuso. Tai leis jums pripildyti maišą masalu ar tinkleli kaip niekad lengviu darbu. Plieno peiliai masalui smulkinti. Greitas ir saugus būdas pripildyti smulkintuvą piltuveliu.

    Peržiūrėti
    • Nauja

    Įrangos vežimėlis Prologic Cruzade Classic Foldable Trolley

    105,00 EUR

    Energofish Outdoor Trolley - patogus transportavimo vežimėlis su kompaktiška sulankstoma konstrukcija. Tai idealu, kai turite daugybe daiktų, o žūklavietę sunku pasiekti automobiliu ir reikia tolimą atstumą gabenti žvejybos reikmenis. Galima reguliuoti rankenos aukštį. Vežimėlis yra labai kompaktiškai sulankstomas, todėl lengvai telpa į automobilį, o atvykus į vietą greitai ir lengvai surenkamas. Tvirtas plieninis rėmas kartu su kitais tvirtais komponentais užtikrina optimalų naudojimo paprastumą ir ilgą tarnavimo laiką. 

    69X58X72cm

    Peržiūrėti
  • Palapinė Prologic  Avenger 65 Brolly System
    • Tik internetu
    • Nauja

    Palapinė Prologic Avenger 65 Brolly System

    222,30 EUR

    Prologic Avenger 65 Brolly System - Avenger 65 Brolly & Mozzy Front yra pagaminti iš ypač patvaraus 210D dvigubo padengimo audinio, kurio hidrostatinė 10 000 mm galva yra neprilygstama savo klasėje. Produkto ilgaamžiškumą taip pat padidina lengvi, kompaktiški ir itin tvirti lankstaus stiklo rėmeliai. Šis rėmas sukurtas optimizuoti vidinę erdvę, dėl žemo profilio vidurio viršaus ir profiliuotos nugaros dalies, leidžiančios jūsų lovos kėdę pastatyti tiesiai gale. Didelė galinė ventiliacijos anga su uodų tinkleliu užtikrina puikią oro kaitą. Tiekiami su keturiais tvirtais reguliuojamais audros strypais, priekine audros atramos briauna, kaiščių rinkiniu ir nešiojimo krepšiu.

    *Palapinės dydis: H135xL255xW190cm
    *Svoris: 6.5kg

    Peržiūrėti
  • -15% Palapinė Prologic C-Series Bivvy & Overwrap 2 Man
    • Tik internetu
    • Sumažinta kaina
    • Nauja

    Palapinė Prologic C-Series Bivvy & Overwrap 2 Man

    340,00 EUR -15% 400,00 EUR



    Dydis: 305cm x 325cm x 155cm
    Svoris: 9.5kg

    Peržiūrėti
  • Palapinė Prologic Inspire 2 Man Bivvy & Overwrap
    • Tik internetu
    • Nauja

    Palapinė Prologic Inspire 2 Man Bivvy & Overwrap

    529,50 EUR

    Prologic Inspire 2 Man Bivvy & Overwrap - Pro-Vent 360 laipsnių vėdinimo sistema. Ši sistema atsakinga už palapinės vėdinimą - didėlė priekinė vėdinimo terpė bei 2 mažesnės šoninės. Pro-Tect itin tvirtas ir ilgalaikiškas dugno dangos sluoksnis, kuris nepraleidžia nei vandens nei visų nelaukiamų gyvių. The Inspire palapinėse jau integruota ir pati naujausia Prologic gamintojų technologija - Pro-Tex. Tai šiuolaikiška medžiaga, kuri yra labai lengva, kvėpuojanti bei atspari vandeniui - iki 20,000mm. Priekinėje dalyje galima palikti tinklelines duris arba langus. Panelė apginkluota dvigubai užsegamomis durimis.

    Dydis: 144 x 295 x 300cm

    Peržiūrėti
    • Nauja

    Boilių smulkintuvas NGT Electric Boilie Grinder

    23,80 EUR

    NGT Electric Boilie Grinder - boilių bei jauko elektrinis smulkintuvas, leidžiantis lengvai smulkinti įvairius masalus, kuriuos galima dėti į jauką, PVA maišelius, kojines ir kt. Turi talpią, galingą 1200 mAH USB įkraunama ličio bateriją bei trys nerūdijančio plieno aštrius peilius. Prietaisas kraunamas USB (komplekte yra laidas) bei neužima daug vietos. Komplekte taip pat yra medžiaginis, tinklinis maišelis.

    Peržiūrėti
  • Antpirštis FOX Casting Finger Stall
    • Nauja

    Antpirštis FOX Casting Finger Stall

    10,99 EUR

    FOX Casting Finger Stall - minkštos medžiagos apsauga, kuri apsaugo pirštą nuo įsipjovimo atliekant tolimus metimus su sunkiomis šėryklomis. Dažniausiai naudojamas karpių žūklėje arda tolimus atstumus metant su dugnine meškere.

    Peržiūrėti
  • Kibimo indikatorius su grandinėle Hokkaido
    • Nauja

    Kibimo indikatorius su grandinėle Hokkaido

    2,60 EUR

    Kibimo indikatorius, naudojamas dugninėje žūklėje valo įtempimui. Patogus įrankis, nes grandinėlė yra lanksti ir galima indikatorių pakabinti įvairiu atstumu. Plastmasinis, reguliuojamas valo užspaudimas. Indikatorius tuščiaviduris, galima įdėti mažą švieselę arba papildomo svorio. Grandinėlės ilgis 24cm.

    Spalva - žalia

    Peržiūrėti
  • Karpinis maišas Atora Carp Sack
    • Nauja

    Karpinis maišas Atora Carp Sack

    9,80 EUR

    Specialūs karpiniai maišai saugiai laikyti pagautą karpį. Maišas karpiams užtraukiamas virvele, plius papildoma sagtis.

    Matmenys: 120x85cm

    Peržiūrėti
  • Dugno šukos Deepex
    • Nauja

    Dugno šukos Deepex

    29,50 EUR

    Lietuvoje pagamintos dugno šukos traukti žoles iš vandens. Užmestos šūkoms nugrimzta ant dugno ir pradėjus jas traukti dantukais raunamos žolės. Puikus įrankis skirtas pasiruošti žūklės švarią vietą apaugusiame vandens telkinyje. Pagamintos iš plieno ir padengtos milteliniais dažais, labai tvirtos. 

    Svoris: 2,080KG
    Dydis: 600X600X600MM

    Peržiūrėti
  • Formelė šėryklai MiracleFish Quick Release

    1,80 EUR

    Formelė skirta naudoti su Method Feeder šėryklomis. Norėdami naudoti formelę, tiesiog įdėkite granules arba jauką į formos viršų, įstatykite šėryklą ir suspauskite naudodami du šoninius sparnelius, esančius formelės šonuose. Apačioje yra mygtukas, kuris palengvina šėryklos išėmimą.

    Matmenys - 6x4cm

    Peržiūrėti
  • Valo nužievintojas Pro FL Stripper Tool

    2,70 EUR

    Įrankis, skirtas nužievinti dengtą valą. 

    Peržiūrėti
  • Įrankis mazgams užtempti Pro FL Knot Puller

    2,20 EUR

    Naudingas įrankis, leidžiantis lengvai ir tvirtai užveržti mazgą ant bet kokio valo.

    Peržiūrėti
  • Įrankis žuviai ištraukti Pro FL

    4,30 EUR

    Šiuo įrankiu galima greitai ir lengvai sugriebti ir ištraukti plėšrią žuvį. Pagamintas iš tvirto, kokybiško plastiko. Turi dirželį, kurio pagalba įrankį galima prisikabinti už kelnių.

    Ilgis - 25cm

    Peržiūrėti
    • Tik internetu

    Kibimo indikatorius Prologic K1 Mega Swing-Arm Kit 4 Rod R, Y, G, B, P

    58,50 EUR

    Prologic K1 Mega Swing-Arm Kit 4 Rod R, Y, G, B - kibimo indikatorių/swingų komplektas skirtas dugninei arba karpių žūklei. Komplekte yra 3 skirtingų spalvų swingai. 

    Peržiūrėti
  • Kibimo indikatorius Prologic K1 Mega Swing-Arm Kit 3 Rod R, Y, G, B
    • Tik internetu

    Kibimo indikatorius Prologic K1 Mega Swing-Arm Kit 3 Rod R, Y, G, B

    45,20 EUR

    Prologic K1 Mega Swing-Arm Kit 3 Rod R, Y, G, B, - kibimo indikatorių/swingų komplektas skirtas dugninei arba karpių žūklei. Komplekte yra 3 skirtingų spalvų swingai. 

    Peržiūrėti
  • Žirklutės valui kirpti FL

    1,20 EUR

    Kompaktiškos žirklutės, kurios puikiai tilps net ir į kišenę. Puikiai kirps ne tik monofilamentinį valą, bet ir pintą. Tu plastikinį dangtelį ašmenims apsaugoti.

    Spalva gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

    Peržiūrėti
  • Žirklės pintam valui kirpti Flagman M

    4,90 EUR

    Lengvos ir kompaktiškos žirklutės žūklei. Pagamintos iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Vieni ašmenys su smulkiais įrėžimais, kas stabdo valo slydimą.

    Peržiūrėti
  • Adatėlės boiliams Pro FL Bait Pins

    1,50 EUR

    Pro FL Bait Pins - adatėlės, skirtos patogiam boilio tvirtinimui. Adatėlės yra labai lengvos, todėl neatims masalo plūdrumo. Adatėlės skirtos rišti pavadėliams, gaudant Method Feeder būdu. Taip pat puikiai tiks karpiavimui, gaudant vienu masalu. 

    Pakuotėje 25 vnt.
    Galima pasirinkti iš skirtingų ilgių.

    Peržiūrėti
  • Karpinė sistemėlė FOX Naturals Leadcore Leaders x3

    6,99 EUR

    FOX Naturals Leadcore PG Lead - tai paruoštas lyderis su švininiu šerdu, skirtas kiekvienam, kuris vertina aukštą kokybę ir galutinio montažo patikimumą. Prie lyderio tereikia pritvirtinti bet kokį saugų Fox EDGES klipsą dydis 7. Pagamintas iš Edges Naturals 50lb Leadcore, žinomo dėl išskirtinio atsparumo ir ilgaamžiškumo, šis lyderis užtikrina efektyvumą ir patikimumą bet kurioje situacijoje.

    Produktas buvo atidžiai suprojektuotas ir pagamintas Fox, vieno iš labiausiai gerbiamų žūklės įrangos gamintojų pasaulyje.
    Nepaneigiamas lyderio pranašumas yra jo spalvinė gama "Naturals", kuri yra tamsiai žalia ir diskretiška, todėl puikiai maskuojasi ant beveik bet kokio dugno ir padidina šansus apgauti sunkiai pagauanamas žuvis.

    Pakuotėje 3vnt.

    Peržiūrėti