Jaukai / masalai

Galite pasirinkti iš plataus jaukų, aromatų, boilių, pelečių, skysčių bei kitų jauko priedų asortimento. Skirtingų rūšių jaukai skirti karšių, lynų, karpių, karosų bei kitų žuvų žvejybai. Natūralus vakuumuoti jaukai, kaip grūdų mišiniai, kukurūzai, įvairios kruopos ir sėklos bei kita.

Rasite žinomų gamintojų, tokių kaip: VDE, Champion Feed, Match Pro, Haldorado, Marmax, Traper, Deepex, Lorpio, CarpZoom, Extra Carp.

Aktyvūs filtrai

  • Šutinti vakuumuoti kukurūzai naturalūs 0,5kg
    • Nauja

    Šutinti vakuumuoti kukurūzai naturalūs 0,5kg

    1,40 EUR

    Šutinti ir vakuumuoti naturalūs kukurūzai. Galima naudoti ir kaip masalą, ir kaip jauko priedą, bei atskirai jaukinti tik kukurūzais žūklės vietą. Kukurūzai vilioja bei pritraukia maitintis stambias žuvis - karpius, karšius, karosus, lynus ir kitas. Vakuume kukurūzai gali išbūti iki 2 metu.

    Peržiūrėti
  • Glazūra Ringers Glaze 100ml - Pink Almond
    • Nauja

    Glazūra Ringers Glaze 100ml - Pink Almond

    11,50 EUR

    Ringers Glaze – 2022 metų naujiena! Vieno populiariausių Ringers skonių glazūra. Skirtas užtepti ant šėrykloje suspausto jauko, pelečių arba pagardinti patį masalą. Skystis yra tirštas bei lipnus, saldaus skonio bei stipraus aromato. Po vandeniu iš lėto skleidžia spalvą bei kvapniąsias medžiagas ir taip pritraukia žuvis į žvejojamą vietą. PVA friendly – galima naudoti su PVA produktais.

    Tūris - 100ml

    Peržiūrėti
  • -10%
    • Sumažinta kaina
    • Nauja

    Ringers Chocolate Orange & Yellow Duos 6-10mm

    7,19 EUR -10% 7,99 EUR

    Chocolate Orange & Yellow Duos – masalas, kuris puikiai tinka gaudyti plauko sistemomis Method Feeder būdu. 6/10mm boiliukas tinkamas gaudyti vėsiu oru, kai žuvys yra inoringos ir atsargiai ragauja didesnį masalą. Įvairių spalvų, pailgos formos, saldaus kvapo wafteris puikiai tinka karpių, karosų, amūrų, lynų ir kitų žuvų žvejybai. Masalą galima pritvirtinti prie kabliuko su plauko sistema, gumyte ar smeigtuku.

    Plūdrumas – neutralus
    Dydis – 6-10mm
    Svoris – 60g

    Peržiūrėti
  • Jaukas Deepex Plius 1kg - Lynas
    • Nauja

    Jaukas Deepex Plius 1kg - Lynas

    3,60 EUR

    Aukštos kokybės jaukas skirtas lynų žūklei. Speciali produkto linija plius, skirta linų žvejybai. Vidutinė frakcija, subalansuotas ekstriuduotų žaliavų sudėtis, su dideliu kiekiu ciberžolės, ožragės ir kopra melasos su švelniu marcipano aromatu, žalios spalvos, gaminat šį produktą buvo ilgai ieškoma receptūros formulė kuri leistų greitai privilioti lynus į žvejybos vietą.

    Svoris - 1kg

    Peržiūrėti
  • Džiūvėsėliai Italix Special Sinking Crumbs 500g - Orange

    3,95 EUR

    Italix Special Sinking Crumbs - skęstantys džiūvėsiai, pasunkinti, vidutinės frakcijos, skirti pritraukti žuvį ir sulaikyti ją jaukinimo taške. Šis jauko priedas puikiai tinka visų žuvų žvejybai, priklausančių karpinių šeimai t.y. karpiams, karšiams, plakiams, kuojoms ir šapalams. Rekomenduojama iki 15% šio priedo bendroje masėje.

    Svoris - 500g

    Peržiūrėti
  • Skystas priedas jaukui CC Moore Liquid 500ml - Pure Salmon Oil

    14,49 EUR

    CC Moore Liquid - gerai tirpsantis vandenyje, daug apetitą skatinančių ir maistinių medžiagų turintis skystas priedas, kuriuo galima gardinti ne tik jaukus, bet ir peletes, boilius, gyvus masalus. Šis priedas išskiria neįtikėtinai stiprius atraktorius, praturtina masalą itin sodriu kvapu bei skoniu ir tinkamas naudoti visais metų laikais karpių, plačiakakčių ir šapalų žvejyboje. Šis priedas skleidžia sodrų, švelnų, šviežios lašišos kvapą, kuris ilgai išlieka.

    Tūris - 500ml

    Peržiūrėti
  • Dirbtinių masalų komplektas Pro FL Klone Baits

    12,50 EUR

    Pro FL Klone Baits - įvairių dydžių, formų ir spalvų dirbtinių masalų komplektas. Puikiai tinka Method Feeder žvejybai arba karpių žūklei, dažniausiai tvirtinami plauko sistema. Masalai sudėti į labai kompaktišką, patogią, sandariai užsidarančią dėžutę, kuri puikiai tilps į kišenę. Komplektą sudaro iš viso 155 skirtingi masalai.

    Dėžutės matmenys - 12x10x3cm

    Peržiūrėti
  • Boiliai Lunar Baits Hydra 20mm 1kg

    12,50 EUR

    Hydra yra aukščiausios kokybės žuvies miltų pagrindo boilis su 31% baltymų ir stipriai išreikštu aštrių prieskonių skoniu. 2022 m. Hydra tapo vienu iš 5 populiariausių boilių Lietuvoje tiek tarp trofėjinių karpių žvejų, tiek tarp sportininkų. Detalesnis aprašas žemiau.

    Hydra skonis: aštrūs pipirai ir lašiša. Dalinio tirpumo šėriminiai boiliai Hydra, kurie vandenyje pilnai suminkštėja ir aptirpsta per 36 valandas. Idealiai subalansuoti žvejoti aukšto presingo telkiniuose arba varžybų metu, kada žuvis renkasi tik pačius skaniausius jaukus. Siekiant geriausių rezultatų, šiuos boilius rekomenduojama derinti kartu su kitais Hydra produktų linijos produktais: tirpiais Hydra boiliais, skystu atrakciniu likvidu ir Hydra masalais.

    Hydra skonines savybes užtikrina subalansuotas receptas, kurio pagrindą sudaro žuvų miltai (lašišos, sardinių, kriliaus) ir aitrių prieskonių derinys. Tai vidutinio-aukšto kaloringumo boilis, kurio veiksmingumas labiausiai atsiskleidžia, kai vanduo įšyla iki 10-12 C laipsnių. Šie baltyminiai kukuliai puikiai tinka išlaikyti žuvį besimaitinančią taške ir skatinti ją sugrįžti dar ir dar kartą. Hydra skonis/kvapas imituoja daugelį rinkoje esančių žuvinio tipo boilių, tačiau šių boilių sudėtis  pasižymi didesniu kokybiškų ir tirpių ingridientų kiekiu. Dėl šios priežasties daugeliui žvejų itin lengva pradėti gaudyti Hydra baltyminiais kukuliais ir priderinti juos jau prie jiems įprastų šėrimo programų. 2022 metais Hydra buvo išrinktas vienu iš 5 populiariausių boilių Lietuvoje.

    Sudėtis: lašišų miltai, sardinių miltai, hidrolizuoti (vandenyje tirpūs) žuvų baltymai, fermentuoti žuvies ekstraktai, kepenų ekstraktas, aštrių pipirų / prieskonių mišinys, N-Butyric, eteriniai aliejai, specialūs atraktantai, vitaminai ir mineralai. Pilna sudėtis nurodoma ant pakuotės.

    *Žvejojant komerciniuose telkiniuose, visuomet rekomenduojame naudoti subalansuotą jaukų mišinį, kurio bent 50% sudarytų grūdai (tigriniai riešutai, kanapių sėklos, kviečiai, kukurūzai), o likusią dalį – boiliai ir peletės.
    *Siekiant pritraukti žuvį ir paskatinti maitintis iš jaukinimo taško, rekomenduojame derinti baltyminius kukulius kartu su tirpiais boiliais. Taip pat, greitesnę atrakciją galima paskatinti naudojant žuvinio ir grūdinio tipo boilių derinį, pvz. Hydra ir Berry Blend baltyminius kukulius.
    *Prie aštrios Hydra sudėties puikiai tinka kaloringos peletės, pavyzdžiui Halibut arba Tastymix pelečių mišinys, kurio sudėtyje yra pelečių su aitriais prieskoniais.
    *Papildomo aromato tiek Hydra boiliams, tiek visai bazei galima suteikti papildomai į ją dedant kajeno paprikos prieskonių, Sriracha padažą (iki 150 ml. į 1kg jauko) arba naudojant Hydra skystą jauko papildą.

    Dydis - 20mm
    Kiekis - 1kg

    Peržiūrėti
  • Deepex boiliai 20mm 3kg - saldus kukurūzas

    23,50 EUR

    Baltyminis kukulis saldus kukurūzas gaminamas iš augalinės kilmės baltymų žaliavų, pieno baltymų,  kiaušinio baltymų, ir skystųjų skoninių priedų, saldaus kukurūzo aromato. Naudojamas pastoviam karpių žūklavietės jaukinimui. Taip pat gali būti naudojamas kaip kablio masalas.

    Svoris - 3kg
    Skonis - saldus kukurūzas

    Peržiūrėti
  • Skystas priedas jaukui CC Moore Liquid 500ml - Pro-stim Liver

    14,49 EUR

    CC Moore Liquid - gerai tirpsantis vandenyje, daug apetitą skatinančių ir maistinių medžiagų turintis skystas priedas, kuriuo galima gardinti ne tik jaukus, bet ir peletes, boilius, gyvus masalus. Šis priedas išskiria neįtikėtinai stiprius atraktorius, praturtina masalą itin sodriu kvapu bei skoniu ir tinkamas naudoti visais metų laikais karpių, plačiakakčių ir šapalų žvejyboje. Šis priedas skleidžia stiprų, rūkytų česnakinių dešrelių kvapą, kuris ilgai išlieka.

    Tūris - 500ml

    Peržiūrėti
  • Boiliai CC Moore Shelf Life Baits 18mm 1kg - Pro-Stim Liver

    14,49 EUR

    CC Moore Shelf Life Baits - apvalios formos boiliai, pasižymintis stipriu, rūkytų česnakinių dešrelių skoniu ir kvapu, turintys intensyvių atraktorių, aminorūgščių, apetitą skatinančių ir daugybę įvairių maistinių medžiagų, kurios priverčia dideles karpines žuvis dar daugiau maitintis ir ilgai išlaiko jas jaukinamoje vietoje. Tirpūs atraktoriai ir baltymai užtikrina, kad boiliai taip pat veiksmingai veiks visais metų laikais.

    Dydis - 18mm
    Svoris - 1kg

    Video apžvalga ...

    Peržiūrėti
  • Jaukas CC Moore PVA Bag Mix 1kg - Pro-Stim Liver

    9,49 EUR

    CC Moore PVA Bag Mix - drėgnas, birus ir ypatingai žuvims patrauklus jaukas, kuris puikiai tinka naudoti su PVA maišeliais ar kojinėmis. Jauko sudėtyje yra didelis kiekis atraktantų, aminorūgščių, baltymų, o tai skatina žuvis dar daugiau maitintis ir jas ilgiau išlaiko jaukinamoje vietoje. Jaukas skleidžia stiprų, rūkytų česnakinių dešrelių kvapą ir yra tinkamas naudoti visais metų laikais. 

    Svoris - 1kg

    Video apžvalga ...

    Peržiūrėti
  • Boiliai CC Moore Pink Pop Ups 14mm - Pro-Stim Liver

    9,49 EUR

    CC Moore Pink Pop Ups - apvalios formos boiliai, pasižymintis itin stipriu rūkytų česnakinių dešrelių skonio mišiniu. Patvari boilio išorė užtikrina boilio plūdrumą daugiau nei 24 val. Šie boiliai, dėl savo itin stipraus kvapo ir skonio, labai vilioja stambias karpines žuvis.

    Dydis - 14mm

    Peržiūrėti
  • Boiliai CC Moore Pink Pop Ups 14mm - Odyssey XXX

    9,49 EUR

    CC Moore Pink Pop Ups - apvalios formos boiliai, pasižymintis itin stipriu midijų skoniu ir kvapu. Patvari boilio išorė užtikrina boilio plūdrumą daugiau nei 24 val. Šie boiliai, dėl savo itin stipraus kvapo ir skonio, labai vilioja stambias karpines žuvis.

    Dydis - 14mm

    Peržiūrėti
  • Jaukas Italix Feeder 1kg - Sweet Corn

    3,80 EUR

    Italix Feeder - jaukas sukurtas ir gaminamas Italijoje, pritaikytas prie lietuviškos žuvies ir vandens telkinių. Pats jaukas vidutinės frakcijos ir turi labai išraiškingą, natūralų, biskvito kvapą. Be jokių problemų galima naudoti kaip bazinį jauką ir maišyti su bet kokiais kvapais ar jaukais. Tinka karosų, lynų bei karšių ar karpių žūklei.

    Svoris - 1kg

    Peržiūrėti
  • Skystas priedas jaukui Fish Dream Italix 250ml - Bream

    3,90 EUR

    2024 metų naujiena, ITALIX skysti, koncentruoti priedai jaukui. Pagaminti iš natūralių produktų kurių pagrindas fruktozė ir dekstrozė. Visi produktai pasižymi stipriu koncentruotu kvapu ir yra saldūs.
    Saldus, kvepiantis saldžiu kukurūzu su biskvito priemaišomis, turintis produktų kurie skatina žuvį maitintis bei tuštintis. Skirtas stambių karpinių šeimos žuvų žūkliai.

    Naudojimas: buteliuką rekomenduojama naudoti ant 4-5 kilogramų jauko.

    Kiekis - 250ml
    Skonis - karšis

    Peržiūrėti
  • Skystas priedas jaukui Fish Dream Italix 250ml - Caramel

    3,90 EUR

    2024 metų naujiena, ITALIX skysti, koncentruoti priedai jaukui. Pagaminti iš natūralių produktų kurių pagrindas fruktozė ir dekstrozė. Visi produktai pasižymi stipriu koncentruotu kvapu ir yra saldūs.
    Saldus, kvepiantis saldžiu kukurūzu su biskvito priemaišomis, turintis produktų kurie skatina žuvį maitintis bei tuštintis. Skirtas stambių karpinių šeimos žuvų žūkliai.

    Naudojimas: buteliuką rekomenduojama naudoti ant 4-5 kilogramų jauko.

    Kiekis - 250ml
    Skonis - karamelė

    Peržiūrėti
  • Skystas priedas jaukui Fish Dream Italix 250ml - Brassem

    3,90 EUR

    2024 metų naujiena, ITALIX skysti, koncentruoti priedai jaukui. Pagaminti iš natūralių produktų kurių pagrindas fruktozė ir dekstrozė. Visi produktai pasižymi stipriu koncentruotu kvapu ir yra saldūs.
    Saldus, kvepiantis saldžiu kukurūzu su biskvito priemaišomis, turintis produktų kurie skatina žuvį maitintis bei tuštintis. Skirtas stambių karpinių šeimos žuvų žūkliai.

    Naudojimas: buteliuką rekomenduojama naudoti ant 4-5 kilogramų jauko.

    Kiekis - 250ml
    Skonis - Brassem

    Peržiūrėti
  • Skystas priedas jaukui Fish Dream Italix 250ml - Biscuit

    3,90 EUR

    2024 metų naujiena, ITALIX skysti, koncentruoti priedai jaukui. Pagaminti iš natūralių produktų kurių pagrindas fruktozė ir dekstrozė. Visi produktai pasižymi stipriu koncentruotu kvapu ir yra saldūs.
    Saldus, kvepiantis saldžiu kukurūzu su biskvito priemaišomis, turintis produktų kurie skatina žuvį maitintis bei tuštintis. Skirtas stambių karpinių šeimos žuvų žūkliai.

    Naudojimas: buteliuką rekomenduojama naudoti ant 4-5 kilogramų jauko.

    Kiekis - 250ml
    Skonis - biskvitas

    Peržiūrėti
  • Skystas priedas jaukui Fish Dream Italix 250ml - Active Fish

    3,90 EUR

    2024 metų naujiena, ITALIX skysti, koncentruoti priedai jaukui. Pagaminti iš natūralių produktų kurių pagrindas fruktozė ir dekstrozė. Visi produktai pasižymi stipriu koncentruotu kvapu ir yra saldūs.
    Saldus, kvepiantis saldžiu kukurūzu su biskvito priemaišomis, turintis produktų kurie skatina žuvį maitintis bei tuštintis. Skirtas stambių karpinių šeimos žuvų žūkliai.

    Naudojimas: buteliuką rekomenduojama naudoti ant 4-5 kilogramų jauko.

    Kiekis - 250ml
    Skonis - Active Fish

    Peržiūrėti