Vobleris Grom 8cm 18g

Vobleris Grom 8cm 18g

12,00 EUR

Grom - rankų darbo vobleris, skirtas salačių žvejybai. Šių voblerių agresyvus darbas, traukiant viršutiniuose vandens sluoksniuose, išprovokuoja šalvio kibimą. Vobleriai nudažyti blankiomis, natūraliomis spalvomis, įmituoja aukšlę ar kitą žuvį, kuri yra vienas iš mėgstamiausių salačio valgių. 
Vobleriai ypatingai gerai skrenda ir su jais galima atlikti tolimus metimus. Apginkluoti aštriais Owner kabliais. Šių voblerių gamintojas specializuojasi būtent salačių žūklėje, todėl vobleriai ištobulinti ir orientuoti šios žuvies gaudymui, bet kartu ir kiti plėšrūnai jais susidomi.

Ilgis – 5cm
Svoris – 10g

Kaip dirbti su vobleriu ...

Skaityti daugiau
Kiekis

Prekės sandėlyje nėra


Uždaryti
  • Saugumo garantas Saugumo garantas
  • Pristatymas Pristatymas
  • Grąžinimo garantija Grąžinimo garantija

Šis rankų darbo vobleris sukurtas paviršinei ir gyvašonių žvejybai. Sveria 18g ir yra kompaktiško, smailėjančio dizaino. Jo konstrukcija leidžia toli užmesti.

Pirmasis vedimo būdas: užmetimas, meškerė gana aukšta ir vidutinis, greitas tempas ir švelnus trūkčiojimas, tada vobleris slysta paviršiumi ir daro netaisyklingus judėjimus į šoną.

Antrasis būdas: po užmetimo meškerės viršūnė maždaug 1m virš vandens, vidutinio greičio traukimas ir kartkartėmis trūkčiojimas. Reikia stengtis, kad vobleris skristų į šoną, vos vos žemiau paviršiaus, kartais jis iššoka iš vandens, kartais nusileidžia 10 cm žemiau paviršiaus. Pusę laiko vobleris turėtų praleisti po vandeniu, o kitą pusę - paviršiuje.

GROM-B

Specifinė nuoroda

16 Kitų prekių:

Panašūs produktai