Echolotas Deeper Smart Sonar CHIRP+2 + DOVANA | Zvejybos Reikmenys LT
Echolotas Deeper Smart Sonar CHIRP+2 + DOVANA

Echolotas Deeper Smart Sonar CHIRP+2 + DOVANA

399,99 EUR
1-3 D.D.

Riboto kiekio Deeper Trophy rinkinys Gera Dovana Žvejui. Fish Spotter rinkinys . Pirmas unikalus bendras dviejų žvejybos ekspertų darbas. Riboto leidimo rinkinys, leidžiantis žvejams lengviau aptikti laimikį ir nepaleisti jo iš akių. Į rinkinį įeina Deeper išmanusis sonaras CHIRP+ 2, Westin W6 Sport 15 akiniai nuo saulės ir Deeper kaklaskarė.Galingas rinkinys žvejui, nekantraujančiam sugauti savo kitą įspūdingą laimikį. Deeper CHIRP+ 2 belaidis užmetamas sonaras su dovanomis: daugiafunkciniu Deeper žibintu ir patvariu Deeper išmaniojo telefono laikikliu. Lengvai rask idealias žvejybos vietas, apšviesk bet kokią vietovę ar palapinę ir įkrauk įrenginius bei saugiai laikyti telefoną ant bet kokios meškerės.

Skaityti daugiau
Kiekis
Yra parduotuvėje

  • Saugumo garantas Saugumo garantas
  • Pristatymas Pristatymas
  • Grąžinimo garantija Grąžinimo garantija

• Įspūdinga 1 cm skiriamoji geba
• Nepriekaištingas tikslumas bet kuriame gylyje nuo 15 cm iki 100 m
• Stabilus ryšys iki 120 m diapazonu
• Universalūs 3 impulsų dažniai, leidžiantys skenuoti plačiu, vidutiniu ir siauru spindulio kampu
• Baterijos veikimo laikas: 16,4 val. skenuojant plačiu kampu, 14 val. skenuojant vidutiniu kampu ir 15 val. skenuojant siauru kampu
• Visiškai įkraunama per 2 valandas
• Smėlio spalvos

Galingiausias užmetamas sonaras
Puiki skiriamoji geba ir itin tikslūs rodmenys net dideliame gylyje
1 cm tikslumo skiriamoji geba padeda aptikti norimos rūšies žuvis mailiaus būryje ir stebėti net smulkiausią masalą vertikaliai džigaujant. Registruojamas tik minimalus paviršinių atspindžių „triukšmas“, todėl net sekliuose vandenyse sonaro rodmenys bus tikslūs, kad pastebėtum žuvis vos 15 cm atstumu nuo vandens paviršiaus. Tai dar ne viskas – galėsi aptikti dugnines žuvis iki 100 m gylyje.

Itin toli užmetamas ir lengvai perkeliamas į kitą vietą
Deeper CHIRP+ 2 turi naują Wi-Fi modulį, kuris suteikia stipresnį ir stabilesnį ryšį iki 120 m, net esant prastam orui. Sonaras CHIRP+ 2 prisijungia prie išmaniojo įrenginio savo skleidžiamu belaidžiu ryšiu, todėl nereikia nei mobiliųjų duomenų, nei interneto ryšio. Šis sonaras labai nedidelis ir lengvas, todėl puikiai telpa žūklės reikmenų dėžutėje ar net kišenėje.

3 dažnių spinduliai
Greičiau aptik žuvų susibūrimo vietas skenuodamas vandenis plačiu 47° (100 kHz) spinduliu. Konkrečiai vietai skenuoti pasirink vidutinio pločio 20° (240 kHz) spindulį, o ypač tikslią norimos žuvų rūšies informaciją gauk skenuodamas siauru 7° (675 kHz) spinduliu.

Greitai įkraunama galinga baterija
Maitinimo optimizavimas, specialios technologijos ir 37 % talpesnė baterija leidžia Deeper CHIRP+ 2 veikti iki 15 valandų. Vos 2 gramais padidėjęs svoris nė kiek nesumažina patogumo nešiotis, o įjungus energijos taupymo režimą sonaras veikia net iki 20 valandų. Sonaras pilnai įkraunamas vos per 2 val.

ITGAM1483

Specifinė nuoroda

16 Kitų prekių: