Aktyvūs filtrai

  • Masalų indelių laikiklis Pro FL

    5,70 EUR

    Masalų indelių laikiklis, tvirtinamas prie kuoliuko. Laikiklis turi universalų sriegį. Patogus įrankis žvejojant tiek nuo kranto, tiek įbridus į vandenį. Taupantis žvejo laiką, nes šį įrankį galima visą laiką pasistatyti šalia ir masalai visada bus po ranka. 
    Laikiklis skirtas G012 ir G013 indeliams.

    Matmenys - 18,5x18,5x3cm

    Peržiūrėti
  • Meškerės laikikliai FL

    4,70 EUR

    Gumuotų meškerės laikiklių komplektas, kurie užsisuka ant kuoliuko. Pagaminti iš tvirtos medžiagos. Dėl gumuotoso medžiagos, meškerė itin tvirtai įsistato tarp laikiklio auselių ir stabiliai laikosi.

    Aukštis - 6cm
    Plotis tarp auselių - 2cm

    Peržiūrėti
  • Stalas su markize Atora

    84,80 EUR

    Šoninis staliukas kėdei ar platformai. Tvirtinasi viename taške prie kojos. Turi atraminę teleskopinę koją, kurios ilgis reguliuojasi nuo 50 iki 80cm. Tinka visoms kėdėms ir platformoms, kurios turi 25,30 arba 36mm kojas. Turi išskleidžiamą, nuimamą stogelį, kas apsaugo nuo vėjo, lietaus ar saulės. Stalas yra sutvirtintas iš apačios, tačiau jo svoris nėra didelis, kadangi pagamintas iš lengvų medžiagų.

    Matmenys - 55x40cm

    Peržiūrėti
  • Meškerės laikiklis Preston Space Saver 360

    41,99 EUR

    Preston XS Feeder Arm Standart - universalus laikiklis turintis 360 laipsnių judėjimo kampą, leidžiantį meškeriotojui nustatyti meškerykočio atramą beveik bet kokiu kampu. Idealiai tinka apeiti aplink tinklelius arba didesniais kampais, išvengiant nepatogių kliūčių. 36mm su 30mm įvorė. 

    Peržiūrėti
  • Stalas Carp Expert Bait Table

    25,99 EUR

    Praktiškas, tvirtas, nedidelis staliukas su teleskopinėmis, reguliuojamomis ir sulankstomomis kojomis. Aukšti stalo kraštai apsaugo nuo masalo ar kitų daiktų nukritimo. Teleskopinės, reguliuojamos kojos leis pasistatyti staliuką ant bet kokio nelygaus paviršaus ir išlaikys staliuką stabiliu. 

    Matmenys - 28x43cm

    Peržiūrėti
  • Stalas FOX Bivvy Table

    50,90 EUR

    Staliukas su teleskopinėmis kojomis. Mažas bei patogus transportuoti. Tiks tiek žvejyboje pasidėti reikalingiems įrankiams, tiek poilsiavietėje. Teleskopinės, reguliuojamos kojos leis pasistatyti staliuką ant bet kokio nelygaus paviršaus ir išlaikys staliuką stabiliu. 

    Stalviršio išmatavimai - 47x28cm
    Aukštis - reguliuojasi nuo 24 iki 33cm

    Peržiūrėti
  • Meškerių laikiklis Flagman IMP Rotating Side Quiver Rest

    8,40 EUR

    Flagman IMP Rotating Side Quiver Rest - modernaus dizaino meškerių laikiklis, tinkantis įvairių meškerių kotams, tvirtinamas sriegiu prie meškerės laikiklių. Laikiklio galvutė pagaminta iš patvaraus plastiko ir padengta neslystančia gumuota danga. Unikali šio laikiklio konstrukcija leidžia meškerykočius padėti bet kokiu kampu, o valas visada laisvai bėga per griovelius. Paaukštinti kraštai garantuoja, kad žuvis negalės meškerės ištraukti iš laikiklio.

    Ilgis - 24cm

    Peržiūrėti
  • Meškerių laikiklis Flagman Rotating Side Quiver Rest

    8,65 EUR

    Flagman Rotating Side Quiver Rest -  modernaus dizaino meškerių laikiklis, tinkantis įvairių meškerių kotams, tvirtinamas sriegiu prie meškerės laikiklių. Laikiklio galvutė pagaminta iš patvaraus plastiko ir padengta neslystančia gumuota danga. Unikali šio laikiklio konstrukcija leidžia meškerykočius padėti bet kokiu kampu, o valas visada laisvai bėga per griovelius. Paaukštinti kraštai garantuoja, kad žuvis negalės meškerės ištraukti iš laikiklio.

    Ilgis - 24cm

    Peržiūrėti
  • Meškerės laikiklis Flagman Armadale Feeder Arm Medium

    72,40 EUR

    Flagman Armadale Feeder Arm Medium - ergonomiškas ir lengvas laikiklis meškerėms su 2 tvirtinimo taškais. Tvirtinasi prie 25, 30, 36mm skersmens kojų. Pagamintas iš specialaus aliuminio lydinio, išsiskiria tvirtumu, lengvumu ir užtikrina stabilumą meškerykočiui. 

    Ilgis - 75cm

    Peržiūrėti
  • Laikiklis meškerei Flagman 90 Foam Team Rest EVA

    9,60 EUR

    Flagman 90 Foam Team Rest EVA - meškerių laikiklis, tinkantis įvairių meškerių kotams, tvirtinamas sriegiu prie meškerės laikiklių. Laikiklio galvutė pagaminta iš EVA medžiagos, kuri yra švelni ir apsaugo meškerykočius nuo išorinių pažeidimų. Galuose esantys rutuliai garantuoja, kad žuvis negalės lengvai ištraukti meškerės iš laikiklio.

    Ilgis - 34cm

    Peržiūrėti
  • Stalas su markize Preston Venta-Lite Hoodie Side Tray XL

    149,99 EUR

    Preston Venta-Lite Hoodie Side Tray - stalas su markize. Stalas yra pakankamai didelis, kad būtų galima pasidėti didelį kiekį masalų ir apsaugoti juos esančiu gaubtu nuo lietaus ar saulės spindulių. Staliuko priekyje yra liniuotė. Specialūs stalo fiksatoriai, tvirtinami prie platformos kojų, yra pakankamai stiprūs, kad atlaikytų didesnį kiekį jaukų. Gaubtas pritvirtinamas dviem rankiniais ratukais, kurie yra stalo šonuose.

    Matmenys - 27x79x61cm

    Peržiūrėti
  • Meškerių laikiklis Team Feeder By Döme Competition

    8,85 EUR

    Haldorado Team Feeder Competition - modernaus dizaino meškerių laikiklis, tinkantis įvairių meškerių kotams, tvirtinamas sriegiu prie meškerės laikiklių. Laikiklis pagamintas iš patvaraus, nedūžtančio TPE plastiko ir padengta neslystančia gumuota danga. Paaukštinti kraštai garantuoja, kad žuvis negalės meškerės ištraukti iš laikiklio. Haldorado daugkartinio pasaulio čempiono Döme Gábor vardinė įrankių serija.

    Ilgis - 27cm

    Video apžvalga ...

    Peržiūrėti
  • Atrama Haldorado Star Arm Rest

    11,30 EUR

    Haldorado Star Arm Rest - kampinė atrama grublėtu paviršiumi, skirta patogiai pasidėti meškerės kotui arba galūnei, tvirtinama sriegiu prie meškerės laikiklių. Laikiklio galvutė pagaminta iš EVA medžiagos, kuri yra švelni ir apsaugo meškerykočius nuo išorinių pažeidimų. Galuose esantys rutuliai garantuoja, kad žuvis negalės lengvai ištraukti meškerės iš laikiklio. 

    Ilgis - 20cm

    Peržiūrėti
  • Meškerių laikiklis Haldorado Star Rod Rest Curved

    11,00 EUR

    Haldorado Star Rod Rest Curved - meškerių laikiklis, tinkantis įvairių meškerių kotams, tvirtinamas sriegiu prie meškerės laikiklių. Laikiklio galvutė pagaminta iš EVA medžiagos, kuri yra švelni ir apsaugo meškerykočius nuo išorinių pažeidimų. Galuose esantys rutuliai garantuoja, kad žuvis negalės lengvai ištraukti meškerės iš laikiklio. 

    Ilgis - 20cm

    Peržiūrėti
  • Meškerių laikiklis Team Feeder By Döme

    13,80 EUR

    Haldorado Team Feeder Rod Holder - modernaus dizaino meškerių laikiklis, tinkantis įvairių meškerių kotams, tvirtinamas sriegiu prie meškerės laikiklių. Laikiklio galvutė pagaminta iš EVA medžiagos, kuri yra švelni ir apsaugo meškerykočius nuo išorinių pažeidimų. Paaukštinti kraštai garantuoja, kad žuvis negalės meškerės ištraukti iš laikiklio. Haldorado daugkartinio pasaulio čempiono Döme Gábor vardinė įrankių serija.

    Ilgis - 30cm

    Peržiūrėti
  • Meškerių laikiklis GURU Mini Stealth Reaper Rear Rest

    6,49 EUR

    GURU Mini Stealth Reaper Rear Rest - tvirtas meškerių laikiklis su žalvariniu sriegiu. Unikali šio laikiklio konstrukcija leidžia meškerykočius padėti bet kokiu kampu, o valas visada laisvai bėga per griovelius. Tinka visų tipų meškerių kotams.

    Peržiūrėti
  • Sietelio laikiklis Preston Cross Arm

    20,99 EUR

    Preston Cross Arm - sietelio laikiklis, kuris yra tvirtinamas ant kėdės arba platformos. Ypač kompaktiškas dizainas. Greitai ir lengvai nuimamas, turi greitą jungtį. Uždėjus laikiklį, puikiai tiks laikyti meškerei. Tinka 23mm, 25mm ir 30mm apvalioms kojoms.

    Ilgis - 30cm

    Peržiūrėti
  • Meškerių laikiklis Team Feeder By Döme Reaper

    9,65 EUR

    Haldorado Team Feeder Reaper Rod Holder -  modernaus dizaino meškerių laikiklis, tinkantis įvairių meškerių kotams, tvirtinamas sriegiu prie meškerės laikiklių. Laikiklio galvutė pagaminta iš patvaraus, nedūžtančio TPE plastiko ir padengta neslystančia gumuota danga. Turi minkštą paviršių, kad apsaugotų meškerę nuo išorinių pažeidimų. Unikali šio laikiklio konstrukcija leidžia meškerykočius padėti bet kokiu kampu, o valas visada laisvai bėga per griovelius. Paaukštinti kraštai garantuoja, kad žuvis negalės meškerės ištraukti iš laikiklio. Haldorado daugkartinio pasaulio čempiono Döme Gábor vardinė įrankių serija.

    Ilgis - 20cm

    Peržiūrėti
  • Meškerių laikiklis Team Feeder By Döme Tornado

    5,20 EUR

    Haldorado Team Feeder Tornado Rod Holder - modernaus dizaino meškerių laikiklis, tinkantis įvairių meškerių kotams, tvirtinamas sriegiu prie meškerės laikiklių. Laikiklio galvutė pagaminta iš patvaraus, nedūžtančio TPE plastiko ir padengta neslystančia gumuota danga. Turi minkštą paviršių, kad apsaugotų meškerę nuo išorinių pažeidimų. Speciali laikiklio konstrukcija užtikrina, kad traukiamas valas neužstrigs. Haldorado daugkartinio pasaulio čempiono Döme Gábor vardinė įrankių serija.

    Matmenys - 8,5x8cm

    Peržiūrėti
  • Meškerių laikiklis Team Feeder By Döme Flexi Rod Holder

    6,95 EUR

    Haldorado Team Feeder Flexi Rod Holder - modernaus dizaino meškerių laikiklis, tinkantis įvairių meškerių kotams, tvirtinamas sriegiu prie meškerės laikiklių. Laikiklio galvutė pagaminta iš patvaraus, nedūžtančio TPE plastiko ir padengta neslystančia gumuota danga. Turi minkštą paviršių, kad apsaugotų meškerę nuo išorinių pažeidimų. Vieno mygtuko paspaudimu, laikiklį galima pakreipti 180 laispnių kampu ir taip nustatyti optimalią meškerės padėtį ant bet kokio status kranto. Haldorado daugkartinio pasaulio čempiono Döme Gábor vardinė įrankių serija.

    Matmenys - 7x12cm

    Peržiūrėti