Vobleris Sierpik | Žvejybos reikmenys LT
Vobleris Sierpik

Vobleris Sierpik 7cm 14g

12,00 EUR
1-3 D.D.

Vobleris Sierpik - rankų darbo vobleris. skirtas salačių žvejybai. Šių voblerių agresyvus darbas, traukiant viršutiniuose vandens sluoksniuose, išprovokuoja šalvio kibimą. Vobleriai nudažyti blankiomis, natūraliomis spalvomis, įmituoja aukšlę ar kitą žuvytę, kuri yra vienas iš mėgstamiausių salačio valgių. 
Vobleriai įpatingai gerai skrenda ir su jais galima atlikti tolimus metimus. Apginkluoti aštriais Owner kabliais. Šių voblerių gamintojas specializuojasi būtent salačių žūklėje, todėl vobleriai ištobulinti ir orientuoti šios žuvies gaudymui, bet kartu ir kiti plėšrūnai jais susidomi.

Svoris – 14g
Ilgis – 7cm

Kaip dirbti su vobleriu...

Skaityti daugiau
Kiekis
Yra parduotuvėje

  • Saugumo garantas Saugumo garantas
  • Pristatymas Pristatymas
  • Grąžinimo garantija Grąžinimo garantija

Darbas: traukiama vidutiniu greičiu, jo darbas pasidaro agresyvus ir greitas. Traukiant dideliu greičiu jis juda ir kartkartėmis atšoka į kairę, į dešinę (pakyla aukščiau ir vėl grįžta į savo poziciją) - judesiai nėra tolygūs. Greitai traukiant ir laikant aukštai pakeltą meškerę, vobleris nusileidžia 0,3-0,5m po paviršiumi. Kai antgalis laikomas prie vandens paviršiaus, jis dirba maždaug 1,0-1,5 m gylyje. Gerai laikosi srovėje.

SRPK-D

Specifinė nuoroda

16 Kitų prekių:

Panašūs produktai