Vobleris Leniuch

Vobleris Leniuch 11cm 22g

12,00 EUR
1-3 D.D.

Vobleris Leniuch - rankų darbo vobleris. skirtas salačių žvejybai. Šių voblerių agresyvus darbas, traukiant viršutiniuose vandens sluoksniuose, išprovokuoja šalvio kibimą. Vobleriai nudažyti blankiomis, natūraliomis spalvomis, įmituoja aukšlę ar kitą žuvytę, kuri yra vienas iš mėgstamiausių salačio valgių. 
Vobleriai įpatingai gerai skrenda ir su jais galima atlikti tolimus metimus. Apginkluoti aštriais Owner kabliais. Šių voblerių gamintojas specializuojasi būtent salačių žūklėje, todėl vobleriai ištobulinti ir orientuoti šios žuvies gaudymui, bet kartu ir kiti plėšrūnai jais susidomi.

Ilgis – 11cm
Svoris – 22g

Kaip dirbti su vobleriu...

Skaityti daugiau
Kiekis
Yra parduotuvėje

Uždaryti
  • Saugumo garantas Saugumo garantas
  • Pristatymas Pristatymas
  • Grąžinimo garantija Grąžinimo garantija

Užmetę meškerę, ją reikia laikyti gana aukštai ir traukti lėtai. Tuomet vobleris švelniai juda ir paviršiuje padaro bangelę. Kartkartėmis galima švelniai kilstelti meškerės viršūnėle, kad vobleris švelniai atšoktų į šoną, kartais jis praranda stabilumą ir kurį laiką plaukia šonu - tai vilioja plėšrūnus. Vobleris skrenda tikrai toli, bet atkreipkime dėmesį į "minkštus" stiprius užmetimus, tada jis bus kaip strėlė. Kodėl "Leniuch"? Nes jo darbas po vandeniu imituoja silpną, sužeistą žuvį.

LNH-C

Specifinė nuoroda

16 Kitų prekių:

Panašūs produktai