• Sumažinta kaina
Ritė Preston Intensity Reels 620/720

Ritė Preston Intensity Reels 620/720

157,24 EUR Sutaupote 15%
184,99 EUR
1-3 D.D.

Preston Intensity - šios ritės buvo sukurtos turėdamos vieną tikslą – mesti tolimą atstumą! Ritės buvo sukurtos kartu su Lee Kerry, kuris praleido daugybę valandų bandydamas, koreguodamas ir tiksliai derindamas, kad būtų pasiektas nepriekaištingas rezultatas. Dabar esame įsitikinę, kad šios ritės yra aukščiausio lygio tiek įprastai  feeder žvejybai šėrykloje, tiek ilgų nuotolių užmetimui!

Šiose ritėse gausu funkcijų, tokių kaip ...

Skaityti daugiau
Pasirinkite norimą dydį
Kiekis
Yra parduotuvėje

  • Saugumo garantas Saugumo garantas
  • Pristatymas Pristatymas
  • Grąžinimo garantija Grąžinimo garantija
Pavadinimas Dydis Guoliai Perdavimas Valo talpa mm/M Būgneliai Svoris
Preston Intensity Reels 620 8+1 4.6:1 0.26mm/150m 2 418g
Preston Intensity Reels 720 8+1 4.6:1 0.28mm/150m 2 432g

Šios ritės buvo sukurtos turėdamos vieną tikslą – mesti tolimą atstumą! Ritės buvo sukurtos kartu su Lee Kerry, kuris praleido daugybę valandų bandydamas, koreguodamas ir tiksliai derindamas, kad būtų pasiektas nepriekaištingas rezultatas. Dabar esame įsitikinę, kad šios ritės yra aukščiausio lygio tiek įprastai  feeder žvejybai šėrykloje, tiek ilgų nuotolių užmetimui!

Šiose ritėse gausu funkcijų, tokių kaip „Powerdrive“, CNC aliuminio ritė, kompaktiška korpuso konstrukcija ir nuolat patikima sliekinės pavaros sistema. Kaip pavyzdinę tiekimo ritę, dabar pristatėme SDS (Speed ​​Drag System), ši mikro reguliuojama tempimo stabdžio sistema leidžia greitai pakeisti stamdžio jautrumą bei įtempimo galią. Idealiai tinka traukiant didelius laimikius.

Kiekvienas modelis turi didelį ir seklų būgnelį, kuris leidžia valui lengvai palikti ritę ir užtikrina išskirtinį valo klojimą. Abiejų dydžių ritės taip pat turi dvigubus metalinius klipsus, dėl kurių žvejyba palengvėja, norint gaudyti iš skirtingų atstumų.

Ritės yra pagamintos iš CNC apdirbto aliuminio ir standartiškai turi dvigubą klipsą, todėl žvejyba įvairiais diapazonais yra paprasta. Šiems modeliams taip pat buvo specialiai pasirinkta 3 mm aliuminio svirtis, nes dėl storos tvirtos konstrukcijos jie itin patvarūs žvejojant ir sandėliuojant.


P0010026

Specifinė nuoroda

ean13
5055977499901

Jums taip pat gali patikti

16 Kitų prekių: