Savage Gear SG2 Drop Shot Specialist 2.23M 2-12g | Žvejybos reikmenys LT
  • Išpardavimas!

Spiningas Savage Gear SG2 Drop Shot Specialist 2.23m 2-12g

74,70 EUR Sutaupote 15%
87,88 EUR

Savage Gear Drop Shot Specialist – spiningai, specialiai sukurti Drop Shot žvejybos būdui, siekant tobulo masalo pateikimo žuviai. Meškerėje sumontuoti aukštos kokybės CCS SIN žiedeliai, pagaminta ir aukštos kokybės anglies pluošto Japanese Toray24 +30T blanko. Patogi EVA rankena, leis tvirtai laikyti spiningą ir patogiai su juo atlikti masalo pravedimus. Kotas sveria vos 110gramų. Meškerykotis pritaikytas žvejybai nedidelės gramatūros masalais, jautri ir lanksti galūnė, ne tik perduos pačius švelniausius kibimus, bet ir puikiai išdirbs masalą po vandeniu. Spiningas yra greitos akcijos, jo testas 2-12gramų. Šie kotai dažniausiai pritaikyti ešerių žūklei, naudojant silikotinius masalus. Puikiai tinka gaudyti tiek upėse tiek stovinčio vandens telkiniuose. Aukštos kokybės įrankis už gerą kainą, siūlome išmėginti.

Šiuo metu taikoma akcija! Perkant bet kurį SG2 serijos spiningą, dovanų gausite 2 Rapala voblerius! Vobleriai parenkami atsitiktine tvarka.

Skaityti daugiau
Kiekis
Yra parduotuvėje

  • Saugumo garantas Saugumo garantas
  • Pristatymas Pristatymas
  • Grąžinimo garantija Grąžinimo garantija
Pavadinimas Pagaminimo medžiaga Ilgis Užmetimas Dalys Transportavimas Svoris
Drop Shot Specialist Toray24 +30T carbon 223 cm 2-12 g 2 115 cm 110 g

Savage Gear Drop Shot Specialist – spiningai, specialiai sukurti Drop Shot žvejybos būdui, siekant tobulo masalo pateikimo žuviai. Meškerėje sumontuoti aukštos kokybės CCS SIN žiedeliai, pagaminta ir aukštos kokybės anglies pluošto Japanese Toray24 +30T blanko. Patogi EVA rankena, leis tvirtai laikyti spiningą ir patogiai su juo atlikti masalo pravedimus. Kotas sveria vos 110gramų. Meškerykotis pritaikytas žvejybai nedidelės gramatūros masalais, jautri ir lanksti galūnė, ne tik perduos pačius švelniausius kibimus, bet ir puikiai išdirbs masalą po vandeniu. Spiningas yra greitos akcijos, jo testas 2-12gramų. Šie kotai dažniausiai pritaikyti ešerių žūklei, naudojant silikotinius masalus. Puikiai tinka gaudyti tiek upėse tiek stovinčio vandens telkiniuose. Aukštos kokybės įrankis už gerą kainą, siūlome išmėginti.

72178

Specifinė nuoroda

Jums taip pat gali patikti

16 Kitų prekių:

Panašūs produktai