Dugninė meškerė FL FLX River Feeder 3.60/3.90/4.20m 100-250g

Dugninė meškerė FL FLX River Feeder 3.60/3.90/4.20m 100-250g

64,50 EUR

FL FLX River Feeder – galingiausias, greičiausios akcijos FLX modelis. Extra Heavy klasės įrankis, skirtas atlikti tolimus ir tikslius metimus su dideliu svoriu. Sukurtas žvejybai tekančiuose vandens telkiniuose. Puikiai tinka Nemunui, Skirvytei ir žvejybai senvagėje. Taip pat galima naudoti ir stovinčiame vandenyje, kur reikalingi galingi įrankiai, metantys tolimus metimus ir susitvarkantys su dideliais laimikiais. Pagamintas iš aukštos kokybės anglies pluošto, turi papildomą pynimą, kuris sustiprina įrankį. Blankas ganėtinai greitos akcijos ir standus, greitai atsistato. Kote įmontuoti naujos kartos, tvirti “K” tipo žiedai, kurie neleidžia apsisukti valui aplink žiedelius. Galūnių žiedeliai yra ganėtinai platūs, todėl mazgai bei valas lengvai pro juos praslys. Kotas modernaus ir gražaus dizaino. Patogi kamštinė rankena. Blanke įmontuota kilputė, kabliuko įkabinimui. Meškerė komplektuojama su net penkiomis skirtingo jautrumo galūnėmis! Deklaruojamos koto užmetimas 150-250g, tai ...

Skaityti daugiau
Pasirinkite norimą ilgį (cm)
Kiekis
Yra parduotuvėje

Uždaryti
  • Saugumo garantas Saugumo garantas
  • Pristatymas Pristatymas
  • Grąžinimo garantija Grąžinimo garantija
Pavadinimas Pagaminimo medžiaga Ilgis Užmetimas Dalys Transportavimas Svoris
FL FLX River Feeder Anglies pluoštas 360cm 100-250g 3 126cm 350g
FL FLX River Feeder Anglies pluoštas 390cm 100-250g 3 138cm 390g
FL FLX River Feeder Anglies pluoštas 420cm 100-250g 3 148cm 420g

FL kompanijos naujiena – FLX serijos įrankiai. Kompanija išleido aukštesnės klasės įrankių serija, kurie pasižymi puikiu vertės ir kokybės santykiu. FLX River – galingiausias, greičiausios akcijos FLX modelis. Extra Heavy klasės įrankis, skirtas atlikti tolimus ir tikslius metimus su dideliu svoriu. Sukurtas žvejybai tekančiuose vandens telkiniuose. Puikiai tinka Nemunui, Skirvytei ir žvejybai senvagėje. Taip pat galima naudoti ir stovinčiame vandenyje, kur reikalingi galingi įrankiai, metantys tolimus metimus ir susitvarkantys su dideliais laimikiais. Pagamintas iš aukštos kokybės anglies pluošto, turi papildomą pynimą, kuris sustiprina įrankį. Blankas ganėtinai greitos akcijos ir standus, greitai atsistato. Kote įmontuoti naujos kartos, tvirti “K” tipo žiedai, kurie neleidžia apsisukti valui aplink žiedelius. Galūnių žiedeliai yra ganėtinai platūs, todėl mazgai bei valas lengvai pro juos praslys. Kotas modernaus ir gražaus dizaino. Patogi kamštinė rankena. Blanke įmontuota kilputė, kabliuko įkabinimui. Meškerė komplektuojama su net penkiomis skirtingo jautrumo galūnėmis! Deklaruojamos koto užmetimas 150-250g, tai leis drąsiai gaudyti ir su dideliais svoriais. Pagal Jūsų žvejojamos vietos patogumą, meškeres galima rinktis iš trijų skirtingų ilgių: 360, 390 ir 420cm.
420cm ilgio meškerė – galingas įrankis puikiai tiks ir žvejybai upėje ir vietose, kur yra aukštas dugno reljefas, su stačiu šlaitu, per kurį reikia iškelti sistemą. Jeigu norite mesti ekstremalius atstumus su didesniu svoriu, šis ilgis būtent Jums.
360 ir 390cm ilgio kotai tinka žvejybai universaliais būdais, atstumais ir vietomis. Aukštesnės kokybės įrankiai, pagaminti iš patikimos furnitūros, pasižymintis puikiu kainos ir kokybės santykiu. Siūlome išbandyti!

YG287

Specifinė nuoroda

ean13
6427559013079

16 Kitų prekių:

Panašūs produktai