Ritė Benzar Mix Feeder-Match 4500

79,99 EUR
1-3 D.D.

Benzar Mix Feeder-Match - ritė, kuri puikiai tinka tiek dugninei, tiek plūdinei žvejybai. Nors ritės dydis yra 4500, jos svoris, palyginti mažas - tik 290g., todėl ji neapsunkins meškerių. Sklandų, malonu, be pasipriešinimo ritės veikimą užtikrina 6+1 įmontuoti guoliai ir preciziška japoniška konstrukcija, kuri garantuoja ilgą ritės tarnavimo laiką. Ritė turi metalinį valo klipsą.

Skaityti daugiau
Kiekis
Yra parduotuvėje

  • Saugumo garantas Saugumo garantas
  • Pristatymas Pristatymas
  • Grąžinimo garantija Grąžinimo garantija
Pavadinimas Dydis Guoliai Perdavimas Valo talpa mm/M Būgneliai Svoris
Benzar Mix Feeder-Match 4500 6+1 5.0:1 0.25mm/180m 1 290g

Benzar Feeder Match ritės talpa pakankama, bet jokiu būdu ne per didelė - 180 metrų 0,25 ritės, todėl jums nereikės be reikalo vynioti šimtų metrų atsarginės ritės. O viršuje esantis suapvalintas metalinis ritės spaustukas užtikrina, kad galėsite žvejoti ir be jo. Tikslus, neįtikėtinai smulkiai reguliuojamas stabdys labai padeda žvejojant kai kurias stambesnes žuvis, taip pat labai padeda žvejojant karšius naudojant labai ploną pavadėlį ir mažą kabliuką.

Dėl 5,0:1 santykio ritė taip pat tinka žvejoti pintu valu, kuris, kaip žinia, yra itin reiklus bet kokiai ritei. Tačiau su tokiu perdavimo santykiu ir kokybiškomis medžiagomis "Feeder Match" ritė atlaikys krūvį!

Dėl savo dydžio ji pirmiausia rekomenduojama 3,30 arba 360 feeder meškerėms, tačiau match meškerėms net ir ilgiausi 420 modeliai gali rasti ištikimą partnerį Benzar Feeder Match ritėje.

Dėl savo patogumo, patogios rankenos ir kompaktiško dydžio ji yra idealus pasirinkimas varžybų meškeriotojams, nesvarbu, ar jie žvejoja plona meškere, ar method feederiu.

20150450

Specifinė nuoroda

16 Kitų prekių: