• Išpardavimas!
Ritė Shimano Vanquish FC 1000SSS PG

Ritė Shimano Vanquish FC 1000SSS PG

455,95 EUR Sutaupote 5%
479,95 EUR
1-3 D.D.

Shimano Vanquish FC - pati lengviausia Shinano ritė2023m modelis yra grynas Shimano Magnumlite filosofijos įsikūnijimas. Jis sukurtas didžiausiu japonišku tikslumu ir skirtas tiems, kurie reikalauja aukščiausios kokybės sau ir savo įrangai. Dėl jautrumo ir glotnumo ritė puikiai tinka itin lengvai ešerių, upėtakių ir starkių žvejybai. Tačiau Vanquish gali būti naudojamas daugeliui skirtingų metodų ir rūšių, įskaitant didesnių 4000 ir 5000 dydžių sukimąsi jūros vandenyje. „Vanquish“ padės jums išnaudoti viską, kas geriausia. Pirmas dalykas, kurį patirsite, yra ritės svoris arba, tiksliau, jo trūkumas. Ši 1000 ritė sveria tik 140g – tai nuostabu ir jūs tai pastebėsite. Vanquish nustato naujus kokybės standartus UL žvejybos srityje. „Shimano“ pasirinko „Beyond Lightness“, kad sukurtų geriausią šviesos apvijos mechanizmą su neprilygstamomis savybėmis. Tai itin lengvų ritinių viršūnė ir iki kraštų pripildyta „Shimano“ technologijų, daugiausia gautų iš STELLA. „Vanquish“ lengvumas atsiranda dėl didelio „Shimano“ išskirtinės Ci4+ kompozitinės medžiagos naudojimo. Tai sustiprina pridėjus Magnumlite rotorių, kuris taip pat prisideda prie neįtikėtinai mažos paleidimo inercijos vyniojant. Ši lėta paleidimo inercija yra ypač svarbi žvejojant subtiliais ir UL metodais. Šiuos metodus galėsite žvejoti tiksliau nei bet kada anksčiau. „Shimano“ ištrintas kiekvieno komponento laisvumas, o tai dar labiau padidina kruopštų ritės tikslumą. Kitas didelis privalumas yra „InfinityDrive“ pridėjimas. Ši technologija užtikrina galingą, bet lengvą sukimąsi, ypač esant didelėms apkrovoms. Ekstremaliose situacijose vis tiek galite išlaikyti pastovų ir nuoseklų sukimosi slėgį, o tai labai naudinga, kai užkabinate tokį didelį. Pridėjus InfinityLoop, metimo atstumas žymiai pagerėja. 


* 11+1 uždari su papildoma apsauga aukščiausios kokybės Shimano guoliai;
* Šaltai štampuoto aliuminio būgnelis. Tvirtesnis už lieto aliuminio būgnelius;
* Ilgaamžiškesnis dantračių darbas dėka dviejų guoliu aplink pinion krumplį;
* Antros kartos patentuota sliekinė valo vyniojimo sistema. Valo vyniojimo sistema, judanti dviem skirtingai greičiais klojant valą.
* Patentuota specialaus kampo būgnelio briauna, mažesniam valo painiojimuisi ir tolimesniam metimui;
* Metalinis dar tvirtesnis korpusas. Korpuso tvirtumas yra vienas svarbiausiu ritės ilgaamžiškumo faktorių;
* Vienos dalies valo vediklis. Jokių strigimų, jokio bereikalingo valo dėvėjimosi;
* Magnis tvirčiausia ir lengviausia ričių konstrukcijose naudojama medžiaga.
* Tobuliausia, asimetrinė rotoriaus forma, leidžianti 14%  sumažinti sukimosi inerciją ir išgauti patį švelniausia ritės darbą;
* Geriausia Shimano apsauga nuo vandens patekimo į ritės vidų, frikcinį stabdį ir vediklį. X-Protect praleidžia 7 kartus mažiau vandens nei Coreprotect technologija.


Skaityti daugiau
Kiekis
Yra parduotuvėje

  • Saugumo garantas Saugumo garantas
  • Pristatymas Pristatymas
  • Grąžinimo garantija Grąžinimo garantija
Pavadinimas Dydis Guoliai Perdavimas Valo talpa mm/M Būgneliai Svoris
Shimano Vanquish FC  1000 11+1 5.1 0.30mm-120m 1 140g

5SF601B13

Specifinė nuoroda

16 Kitų prekių: