Elektrinis Variklis Traxxis 55

Elektrinis Variklis Traxxis 55

695,00 EUR
1-3 D.D.

TRAXXIS 45  -  ypatingas Minn Kota Traxxis variklių patogumas dėl išskirtinės lankstomos rankenos ir galimybės greitai variklį iškelti iš vandens viena ranka. Variklis pasižymį itin tvirta savo konstrukciją, variklio koja pagaminta iš specialaus kompozita. Ypač tylus ir labai mažai vibracijos skleidžiantys variklis.

Galia (lbs) - 55
Įtampa (V) - 12
Kojos ilgis (cm) - 91 cm
Svoris - 10,3kg
Didžiausias valties svoris - 1150kg

Kojinis pultas - nėra 
Teleskopinė rankena - yra 
Valdymas - teleskopinė rankena + lankstoma

Skaityti daugiau...

Skaityti daugiau
Kiekis
Yra parduotuvėje

  • Saugumo garantas Saugumo garantas
  • Pristatymas Pristatymas
  • Grąžinimo garantija Grąžinimo garantija
  • Minn Kota Traxxis išskirtinis pakabinamas elektrinis  variklis su inovatyvia Maximizer energijos taupymo technologija, su reguliuojamo kampo vairalazde (rumpeliu), su unikaliu mechanizmu, kurio dėka variklį lengvai iškelsite iš vandens viena ranka. 

    Su tinkamai parinktu akumuliatoriumi, su viena įkrova, nuplauksite iki 5 kartų toliau nei plaukiant su kitais, neturinčiai Maximizer technologijos, varikliais, kai bus naudojamas mažiausias greitis. O tipinėmis žvejybos ar pasiplaukiojimo sąlygomis galimas ilgesnis plaukimas apie 2 kartus.
    Maximizer technologija plaukiant nedideliais greičiais (velkiaujant) ženkliai taupys elektros energiją, ko pasekoje, galėsite nuplaukti didesnius atstumus arba naudoti mažesnės talpos ir lengvesnį akumuliatorių.

    Elektronikos valdomas, proporcinis (ne kontaktinis) galios / greičio valdymas leis jums labai tiksliai pasirinkti norimą greitį, kas labai patiks žvejams mėgstantiems velkiavimą, masalas plauks tiksliai tokiu greičiu, kokio pageidausite.

    Papildomas dėmesys skirtas guolių sistemai sumažinant trintį ir vibraciją, patobulintas aušinimas, todėl variklis neįkais ir veiks tyliai nekeldamas pašalinio triukšmo žvejyboje.

    WEEDLESS WEDGE 2 patentuotas sraigtas, jis gerai atstumia augmeniją ir neleidžia jai apsivynioti.

    Minn Kota varikliai pasižymi itin tvirta savo konstrukcija, variklio koja pagaminta iš specialaus kompozito, todėl Minn Kota savo variklio kojai suteikia neribotą garantiją.

    Variklis taip pat turi baterijos – akumuliatoriaus įkrovimo indikatorių, nesudėtingai galite planuotis savo plaukimo maršrutą ir laiką.

    Teleskopinė reguliuojamo kampo rankena variklį leidžia valdyti įvairaus tipo valtyse sėdint ar stovint.

1368715M

Specifinė nuoroda

16 Kitų prekių: