Elektrinis variklis Minn Kota TERROVA 55/WR

Elektrinis variklis Minn Kota TERROVA 80/WR

2 590,00 EUR

Minn Kota TERROVA 80/WR  - pradėkite nuo pažangiausios Minn Kota GPS sistemos, įskaitant Spot-Lock. Visa tai papildyta reikiamu stumimo jegų kiekiu, kad galėtumėte susidoroti su, bet kokiu vandeniu ir lengva nuleidimo bei pakėlimo sistema. Dėl to šis darbinis arkliukas yra vinas patikimiausių, pajėgiausių ir labiausiai patikrintų variklių vandenyje.


Skaityti daugiau
Kiekis
Prekės sandėlyje nėra


  • Saugumo garantas Saugumo garantas
  • Pristatymas Pristatymas
  • Grąžinimo garantija Grąžinimo garantija
  • „Spot-Lock“ su „Jog“: „Spot-Lock“ laikys jus vietoje su neprilygstamu tikslumu. „Spot-Lock“ užtikrina, kad Jūs liksite bet kurioje žvejybos vietoje, neliečiant variklio. Galite naudoti Jog funkciją, norėdami perkelti „Spot-Lock“ vietą penkias pėdas bet kuria kryptimi. Suaktyvinkite „Spot-Lock“ iš belaidžio nuotolinio valdymo pulto arba „Humminbird“ žuvų ieškiklio.
    AutoPilot™: automatiškai nuvairuos Jūsų laicą bet kuria pasirinkta kryptimi. Tiesiog nukreipkite variklio galvą norima važiavimo kryptimi, suaktyvinkite „AutoPilot™“ ir jūsų variklis automatiškai išlaikys jus pasirinktą kryptimi, net per vėją, bangas ir srovę.
    Digital Maximizer™: Legendinė savybė leidžianti nuplaukti iki 5 kartų toliau nei plaukiant su kitais varikliais. Tegul žvejyboje nelieka minčių apie baterijos – akumuliatoriaus įkrovimo lygį, Maximizer funkcija pasirūpins, kad žvejyboje praleistumėte tiek laiko, kiek norisi. Ši savybė leidžia nustatyti tikslų greitį ir tiekia tik tiek energijos, kiek reikia konkrečioms sąlygom, taip padeda taupyti akumuliatorių visai žvejybos dienai.
    Kas įtraukta: Terrova variklis, belaidis nuotolinio valdymo pultas, dirželis, krypties jutiklis, MKP-32 sraigtas ir tvirtinimo įranga
    i-Pilot: i-Pilot modeliai pakeisti GPS modeliais kurie pilnai suderinami su Humminbird echolotais.Ši integracija suteikia PowerDrive varikliams daugybę  privalumų.
    Adapteriai: Atnaujintuose modeliuose visi adapteriai ir laidai reikalingi sujungti su Humminbird yra standartinėje komplektacijoje.
    2D Sonar: atskiruose modeliuose montuojamas universalus sonaras Dual Spectrum CHIRP (DSC)
1358350M

Specifinė nuoroda

Jums taip pat gali patikti

16 Kitų prekių: