Elektrinis variklis Minn Kota TERROVA 55/WR

Elektrinis variklis Minn Kota POWERDRIVE 55/MR

1 790,00 EUR

Minn Kota POWERDRIVE 55/MR - atnaujintas 2024 m. modelis dar patikimesnis ir pajėgesnis Ir gali susidoroti su viskuo, ko galima tikėtis žvejyboje iš elektrinio GPS inkaro bei puikiai išlaikys valtį viename taške visą dieną. .„PowerDrive™“ naudoja šiuolaikiškas technologijas, kurios užtikrina patikimą galią ir paprastą valdymą. Valdymas Minn Kota mikro nuotolinio valdymo pulteliu.

Skaityti daugiau
Kiekis
Prekės sandėlyje nėra


  • Saugumo garantas Saugumo garantas
  • Pristatymas Pristatymas
  • Grąžinimo garantija Grąžinimo garantija
  • i-Pilot: i-Pilot modeliai pakeisti GPS modeliais kurie pilnai suderinami su Humminbird echolotais. Ši integracija suteikia PowerDrive varikliams daugybę  privalumų.
    Adapteriai: Atnaujintuose modeliuose visi adapteriai ir laidai reikalingi sujungti su Humminbird yra standartinėje komplektacijoje.
    2D Sonar: atskiruose modeliuose montuojamas universalus sonaras Dual Spectrum CHIRP (DSC)
    Nuleidimo iškėlimo svirtis: Iškėlimas iš vandens bus dar lengvesnis. Nuspaudus pakėlimo svirtį Minn Kota PowerDrive variklis užsifiksuos lengvai ir saugiai;
    GPS sistma: naudojama viena patikimiausių navigacinių sistemų rinkoje. PowerDrive naudoja GPS valdyti variklį su naujausiomis technologijomis. Lengvai gali užsiinkaruoti, valdyti greitį, kryptį ir dar daugiau. Micro nuotoliniu valdymo puldu gali automatiškai valdyti savo laivą, plaukimo kryptį ir kt.
    Baterijos įkrovos lygio indikatorius: baterijos įkrovo lygis matomas vieno mygtuko paspaudimu
    Minn Kota Maximizer : Legendinė savybė leidžianti nuplaukti iki 5 kartų toliau nei plaukiant su kitais varikliais. Tegul žvejyboje nelieka minčių apie baterijos – akumuliatoriaus įkrovimo lygį, Maximizer funkcija pasirūpins, kad žvejyboje praleistumėte tiek laiko, kiek norisi.
    Propeleris: visada bus galingas betkokiomis oro sąlygomis.
    Amžina variklio koja: Garantija suteikiama visam gyvenimui;


1363575

Specifinė nuoroda

Jums taip pat gali patikti

16 Kitų prekių: