Aktyvūs filtrai

  • Karpinė sistemėlė FOX Naturals Leadcore PG Lead

    7,99 EUR

    FOX Naturals Leadcore PG Lead - karpių žūklei skirta sistemėlė su greita jungtimi pavadėliui, itin tvirtas pavadėlio tvirtinimas. 

    Pakuotėje 3vnt.
    Ilgis - 75cm
    Svoris - 50LB

    Peržiūrėti
  • Bešvininis svarelis Leadfree Distance Torpeda Eye 60-120g

    1,75 EUR

    Svareliai, kurie yra pagaminti iš 100% gamtai nekenksmingų medžiagų. Svareliuose nėra volframo ar švino, jie išlieti iš ekologiško cinko lydinio, tad įskilus nekenkia aplinkai ir vandenyje gyvenančioms žuvims. Dėl pailgos formos, su aiškiai į priekį pasislinkusiu svorio centru ir gana aštriu galiuku, garantuoja puikias aerodinamines savybes, todėl leidžia pasiekti didžiausius atstumus. Svarelis turi suktuką. Svareliai naudojami karpių arba dugninėje žūklėje.

    Galima pasirinkti iš skirtingų svorių.

    Peržiūrėti
  • Bešvininis svarelis Leadfree Flat Eye 60-120g

    1,75 EUR

    Svareliai, kurie yra pagaminti iš 100% gamtai nekenksmingų medžiagų. Svareliuose nėra volframo ar švino, jie išlieti iš ekologiško cinko lydinio, tad įskilus nekenkia aplinkai ir vandenyje gyvenančioms žuvims. Svarelis turi suktuką. Svareliai naudojami karpių arba dugninėje žūklėje.

    Galima pasirinkti iš skirtingų svorių.

    Peržiūrėti
  • Bešvinis svarelis Leadfree Distance Torpeda In-Line 60-120g

    2,15 EUR

    Svareliai, kurie yra pagaminti iš 100% gamtai nekenksmingų medžiagų. Svareliuose nėra volframo ar švino, jie išlieti iš ekologiško cinko lydinio, tad įskilus nekenkia aplinkai ir vandenyje gyvenančioms žuvims. Dėl pailgos formos, su aiškiai į priekį pasislinkusiu svorio centru ir gana aštriu galiuku, garantuoja puikias aerodinamines savybes, todėl leidžia pasiekti didžiausius atstumus. Svarelis turi silikoninį vamzdelį, dėl kurio jis naudojamas gaudyti In-Line sistemose. Svareliai naudojami karpių arba dugninėje žūklėje.

    Galima pasirinkti iš skirtingų svorių.

    Peržiūrėti
  • Bešvinis svarelis Leadfree Flat In-Line 60-120g

    2,15 EUR

    Unikalios formos svareliai, kurie yra pagaminti iš 100% gamtai nekenksmingų medžiagų. Svareliuose nėra volframo ar švino, jie išlieti iš ekologiško cinko lydinio, tad įskilus nekenkia aplinkai ir vandenyje gyvenančioms žuvims. Svarelis turi silikoninį vamzdelį, dėl kurio jis naudojamas gaudyti In-Line sistemose. Svareliai naudojami karpių arba dugninėje žūklėje.

    Galima pasirinkti iš skirtingų svorių.

    Peržiūrėti
  • Sistema plačiakakčiams Haldorado

    26,40 EUR

    Speciali sistemėlė plačiakakčių žvejybai, su kuria galima žvejoti plūdine žūkle. Šėrykla išsiardo ir į ją įsideda planktono tabletė. Turi du aštrius kabliukus. Naudojant sistemą su planktonu, rekomenduojama naudoti kylančius masalus. Sistemėlė turi plūdę, su kuria galima reguliuoti gylį.

    Ilgis - 27cm

    Peržiūrėti
  • Sistema plačiakakčiams Haldorado 70g

    11,70 EUR

    Speciali, pilnai paruošta naudojimui sistemėlė plačiakakčių žvejybai su masalu ir planktono tablete. Tereikia pririšti sistemėlę prie pagrindinio valo ir galima žvejoti. Ji labai veiksminga gaudyti žuvis, esančias ant dugno. Planktono tabletė tvirtinama prie šėryklos guminiu žiedu. Sistemėlę galima naudoti ir su PVA. Kabliuką patartina įsmeigtį į masalą, kad metimo metu pavadėlis nesusipainiotų.

    Svoris - 70g

    Peržiūrėti
  • Sistema karpių žūklei su švinu FL 100g

    3,40 EUR

    Sistema surišta ant „leadcore" pavadėlio, prie kurio pritvirtintas švinas. Ant pavadėlio pririštas tvirtas karpinis kablys su plauko sistema. Ant plauko prikabinti silikoniniai kukurūzai, kurie yra puikus masalas karpių žūklei. Viskas surišta kokybiškai ir paruošta žvejybai.

    Leadcore ilgis - 60cm
    Švino svoris - 100g
    Kabliuko dydis - 6
    Jungties dydis - 4

    Peržiūrėti
  • Karpinė sistemėlė ExtraCarp Lead Core Helicopter Rig

    3,10 EUR

    Pakuotėje 2vnt.
    Pavadėlio ilgis - 60cm

    Peržiūrėti
  • Karpinė sistemėlė ExtraCarp Helicopter Rig Sytem & PVC Tube

    2,60 EUR

    ExtraCarp Helicopter Rig Sytem - karpinė sistemėlė  Ši sistemėlė dažniausiai naudojama daug dumblo turinčiose žūklavietėse.

    Pakuotėje 3vnt.
    Pavadėlio ilgis - 30cm

    Peržiūrėti
  • Karpinė sistemėlė CarpZoom Leadcore Helicopter Rig

    7,19 EUR

    Pakuotėje 3vnt.
    Pavadėlio ilgis - 75cm

    Peržiūrėti
  • Haldorado Bait Spike

    2,90 EUR

    Ant silikono pritvirtina adatėlė skirta žvejoti boiliukais ir kitais masalais. Patogiai ir greitai užsideda ant kabliuko, nereikia papildomai rišti plauko sistemos. Adatėle turi užkarpą, todėl perverti masalai laikosi tvirtai. Galima naudoti ant įvairių sistemų, smaigas su silikonu patogiai bei greit užsideda ir nusiima.


    Galima rinktis iš dviejų ilgių 7 bei 10mm

    Peržiūrėti
  • Sistema karpių žvejybai Orange Fishing Nr.13

    2,70 EUR

    Sistema karpių žūklei.

    Kabliukai: Kumho (Korėja) - Nr.4
    Leadcore: OCKERT – 40cm (45lb)
    Pavadėliai: pintas valas ORANGE Carp x8

    Sistema su slankiojančiu svarelio laikikliu. Kabliukas yra su plauko sistema. Sistemėlė karpiams pagaminta iš aukščiausios kokybės komplektuojančių medžiagų: pavadėliai pinto valo ORANGE Carp x8, leadcore yra 40cm įlgio laikantis 45lb apkrovą su papildomai suklijuotomis jungtimis iš firmos OCKERT (Germany), kabliukai Kumho (Korea). Kokybiškos medžiagos ir specialūs mazgai garantuoja sistemos patikimumą ir trofėjinių laimikių kibimus.

    Peržiūrėti
  • Sistema dugninei žvejybai Orange Fishing Nr.18 40g

    2,50 EUR

    Sistema dugninei žvejybai su keturiais kabliukais ir šeryklėle.

    Kabliukai: Kumho (Korėja) - Nr.8
    Leadcore: Power Pro
    Šeryklėlė: Spring
    Šėryklos svoris: 40g

    Universali paruošta žvejybai sistema su šėryklėle ir keturiais kabliukais. Apačioje yra du pavadėliai tvirtinami prie pagrindinio valo per skaidraus tvirto plastiko specialią „T“ formos vamzdelį. Visa apatinė konstrukcija yra slankiojanti. Atvadų ilgis apskaičiuotas taip, kad pavadėliai nesipainiotų tarpusavyje. Universali spyruoklės tipo šėryklėlė skirta visų taikių žuvų gaudymui. Dėl konstrukcijos, galima naudoti įvairiausių lipnumų ir frakcijų jaukus. Šėryklėlės gale įmontuotas svoris užtikrina tikslią skridimo trajektoriją.

    Peržiūrėti
  • Sistema Atora Ready Carp System 30-40g

    3,10 EUR

    Sistema dugninei žvejybai su arbūzo formos šeryklėle ir dirbtiniais kukurūzais. Aštrus kabliukas su pritvirtintu plauku, skirtu gaudyti boiliais, wafteriais ar kitais masalais. Sistema puikiai tinka karpių, karšių, lynų ir kitų žuvų dugninei žvejybai. 

    Galima pasirinkti iš skirtingų svorių.

    Peržiūrėti
  • Sistema Atora Ready Method Feeder 40-50g

    3,10 EUR

    Sistema method feeder žvejybai su method šeryklėle. Aštrus kabliukas su pritvirtinta adatėle bei plauku, skirtu gaudyti boiliais, wafteriais ar kitais masalais. Sistema puikiai tinka karpių, karšių, lynų ir kitų žuvų dugninei žvejybai. 

    Svoris - 40g

    Peržiūrėti
  • Karpinė sistemėlė FL

    3,90 EUR

    Karpinė sistemėlė su silikoniais vamzdeliais. Ši sistemėlė dažniausiai naudojama daug dumblo turinčiose žūklavietėse.

    Pakuotėje 3vnt.
    Pavadėlio ilgis - 70cm

    Peržiūrėti
  • Karpinė sistemėlė FL

    3,90 EUR

    Karpių žūklei skirta sistemėlė su greita jungtimi ir silikoniniais vamzdeliais.

    Pakuotėje 3vnt.
    Pavadėlio ilgis - 70cm

    Peržiūrėti
  • Sistema FL Montura Feeder 60g

    2,80 EUR

    Sistema dugninei žvejybai su arbūzo formos šeryklėle ir dirbtiniais kukurūzais. Aštrus kabliukas su pritvirtintu plauku, skirtu gaudyti boiliais, wafteriais ar kitais masalais. Sistema puikiai tinka karpių, karšių, lynų ir kitų žuvų dugninei žvejybai. Specialus šėryklos ilgas vamzdelis padeda šėryklai skristi stabiliai ir tolimu atstumu.

    Svoris - 60g
    Kabliuko dydis - 8
    Plauko ilgis - 70cm

    Peržiūrėti
  • Karpinė sistemėlė Extra Carp Helicopter Set With Silicone Tubing

    3,00 EUR

    Karpinė sistemėlė su silikonine žarnele. Ši sistemėlė dažniausiai naudojama daug dumblo turinčiose žūklavietėse.

    Pakuotėje 3 vnt.

    Peržiūrėti