Spiningas Savage Gear SG2 Ultra Light Game 2.21m 3-10g | Žvejybos reikmenys LT
  • Išpardavimas!

Spiningas Savage Gear SG2 Ultra Light Game 2.21m 3-10g

77,70 EUR Sutaupote 5%
81,79 EUR

Savage Gear SG2 Ultra Light Game - labai lengvas ir smagus meškerykotis, skirtas gaudyti mažais masalais.Pagamintas iš aukštos kokybės anglies pluošto Japanese Toray24+30T blanko. Patogi EVA rankena nešaldys rankos vėsiu oru. Tobulai subalansuotas meškerykotis leis taikliai ir smagiai užmesti įvairių tipų masalus. Užmetus gerai jaučiamas tiek daužomo į dugna  guminuko, tiek sukriukės ar voblerio darbas. Moderate fast spiningo akcija leis ne tik  jausti masalo darbą, žuvies prisilietimus prie masalo, bet ir atlikti labai tikslius bei tolimus metimus. Dėl savo ilgio ir moderate fast akcijos tinkamas gaudyti upėtakius upeliuose. Spiningas sveria vos 100gramų, jame įmontuoti aukštos kokybės CCS SIN žiedeliai, tvirtas Savagear Tournament ritės laikiklis. Spiningas gerai išbalansuotas. Galima rinktis iš skirtingo užmetamo svorio spiningų, kurie leis žvejoti įvairias masalais visas plėšrias žuvis.

Šiuo metu taikoma akcija! Perkant bet kurį SG2 serijos spiningą, dovanų gausite 2 Rapala voblerius! Vobleriai parenkami atsitiktine tvarka.

Skaityti daugiau
Kiekis
Yra parduotuvėje

  • Saugumo garantas Saugumo garantas
  • Pristatymas Pristatymas
  • Grąžinimo garantija Grąžinimo garantija
Pavadinimas Pagaminimo medžiaga Ilgis Užmetimas Transportavimas Svoris
Savage Gear SG2 Ultra Light Game Toray anglies pluoštas 221cm 3-10g 114cm 112g

Savage Gear Ultra Light - labai lengvas ir smagus meškerykotis, skirtas gaudyti mažais masalais. Pagamintas iš Toray anglies pluošto. Patogi EVA rankena neleis šalti rankoms vėsiu oru. Tobulai subalansuotas meškerykotis leis taikliai ir smagiai užmesti įvairių tipų masalus. Užmetus gerai jaučiamas tiek daužomo į dugna  guminuko, tiek sukriukės ar voblerio darbas. Moderate fast spiningo akcija leis ne tik jausti masalo darbą, žuvies prisilietimus prie masalo, bet ir atlikti labai tikslius bei tolimus metimus. Dėl savo ilgio ir moderate fast akcijos tinkamas gaudyti upėtakius upeliuose. Spiningas sveria vos 100gramų, jame įmontuoti aukštos kokybės CCS SIN žiedeliai, tvirtas Savagear Tournament ritės laikiklis. Spiningas gerai išbalansuotas. Galima rinktis iš skirtingo užmetamo svorio spiningų, kurie leis žvejoti įvairias masalais visas plėšrias žuvis.

Video apžvalga -  

72148

Specifinė nuoroda

Jums taip pat gali patikti

16 Kitų prekių:

Panašūs produktai